fredy píše:Já mám náladu motor rozdělávat, alespoň se něco naučím
Závidím ti schopnosti mne neznáme (=automechanické ), a držím palce.
NORMANN píše:to je hezký, ale uvědom si, že E38ma se už pomalu začíná dostávat do roviny, kam se postupně v posledních rocích dostala E32jka, je to prostě už stará vrána, i když třeba krásná, ale je jen na tobě jak budeš nebo nebudeš podléhat svýmu okolí, který ti bude říkat, radit a ovlivnovat, abys si koupil něco novějšího.
Momentálne už mám jedno 20-ročné auto, a druhé v rodine je 22-ročné. Asi chápeš, že ma nové autá vôbec nelákajú.
littleB píše:Dovolím si využiť túto tému - rozmýšľam nad jednou zásadnou vecou: myslíte, že sa vôbec oplatí (aj z hľadiska návratnosti) dávať do E38 LPG, ak najazdím na nej max. 5000km ročne?
Nezlob se na mě, ale tohle je otázka úplně o ničem. Není nic těžkého si to spočítat a sám uvidíš za jak dlouho se ti to vrátí s tvým nájezdem . Tohle si musí každý ujasnit sám, co od toho auta očekáváš a na co ho máš.
vládní e32 735iL
ex BMW 740i e38,m60b40
ex BMW 523i e39
ex BMW 730D e38
ex BMW 525i e34
Za iných okolností by som to neriešil, ale dávať lpg do V12 je trošku iná záležitosť, preto nad tým stále meditujem. Nepoznám nikoho, kto má LPG vo V12, a preto mám určité obavy ohľadom fungovania, spoľahlivosti, atď.
littleB píše:Za iných okolností by som to neriešil, ale dávať lpg do V12 je trošku iná záležitosť, preto nad tým stále meditujem. Nepoznám nikoho, kto má LPG vo V12, a preto mám určité obavy ohľadom fungovania, spoľahlivosti, atď.
koradov long (E38 750IL)
Ak chces kvalitny plyn do V12 daj vediet.. firma kde mne montovali, oni uz robili plyn an V12 a aj ine auta ako BMW.. zatial co mam skusenosti a poznatky tak len same pozitivne
littleB píše:Zase dva opačné názory sakra. Rajnhold, ty máš teraz koradov long??? A v plyne?
Koradovou sedmičku nemám, ale on tady v minulosti psal, že má někoho kdo plyn do V12 dělá.
Musíš se obrátit na něj. Psal jsem zde pouze proto, abych tě na něj nasměroval.