7er-spotting

Zajímavé příhody z cest
Odpovědět
PRAHAV8

Re: 7er-spotting

Příspěvek od PRAHAV8 »

NORMANN píše:ano bydlel jsem v Lužických horách kousek nad Novým Borem, bydlel jsem dlouho taky v CL - Česká Lípa, bydlel jsem taky dlouho tam, co zas bydlím a to je v Krušných horách, cítím se doma os Klášterec nad ohří až po Harrachov, prostě Severní Čechy. :D
PRAHAV8: vždyt jsi mi posílal balíky, ne? tys mi na balíky psal adresu do CB? :D
v CB mám akorát tetku a strejce, který doufám už nikdy neuvidím.... :evil: :D
No já tech balíků posílam tolik že ani už neregistruji kde kdo bydlí :D Nehledne na to ze ja osobne zadny zásilky neodesílam a ani neprebiram :D
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

no a jaxi přišel teda na to, že jsem z CB? :D
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

To nevim :D Nejak jsem to uz pred nekolika lety vycetl nekde
Big Mára

Příspěvek od Big Mára »

NORMANN píše:.......
sídliště sedmistovek je na kopci proti vítrholci, ne? jak je ulice komořanská, albrechtická kopistská a pod. ne? část toho sídliště je s výhledem směrem na Vtelno, .......... :lol:
Tak to je pravda, čas od času parkujeme kousek od sebe (ale musel jsem se kouknout do mapy, moc to tam neznám :oops: ) Jezdím do Josefa Šefčíka, je to libůstka tam parkovat 5er a najít tam místo pro 7er, je malý zázrak :lol: :lol: Nedávno jsem tam zaparkoval na tom jednom parkovišti a ráno jsem tam byl tak zablokovanej, že jsem musel vyjet přes trávník a po chodníku :roll: :lol: :lol: :lol: Na to nejsem v Krupce zvyklí :roll:
BMW e34 525TDS, ex BMW e38 740iL :(
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

Big Mára píše:
sídliště sedmistovek je na kopci proti vítrholci, ne? jak je ulice komořanská, albrechtická kopistská a pod. ne? část toho sídliště je s výhledem směrem na Vtelno, .......... :lol:
Tak to je pravda, čas od času parkujeme kousek od sebe (ale musel jsem se kouknout do mapy, moc to tam neznám :oops: ) Jezdím do Josefa Šefčíka, je to libůstka tam parkovat 5er a najít tam místo pro 7er, je malý zázrak :lol: :lol: Nedávno jsem tam zaparkoval na tom jednom parkovišti a ráno jsem tam byl tak zablokovanej, že jsem musel vyjet přes trávník a po chodníku :roll: :lol: :lol: :lol: Na to nejsem v Krupce zvyklí :roll:
Není nad to bydlet na dědině nebo poloměstodědině :)
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
Filozof

Příspěvek od Filozof »

kluci tak jsem pátral ohledně toho polska a je to tento servis/vrakoviště BMW ?

http://www.bmwluk.pl/galeria.html

Mají levné díly na BMW 7 ?

Poláci měli vždy zajímavé ceny dílů. Možná až pojedu někdy kolem bych měl udělat zastávku. :P :mrgreen:
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Ano, je to ono. Dneska tam jedu znova :).
Na ceny se podívej. Tady mají nabídku: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... nge_view=1
Podle mě je to kus od kusu. Ale vzhledem k tomu, že je to celkem velký vrakáč/servis, tak ceny jsou podle mě vyšší než u nějakého soukromého prodejce. Ale máš k tomu fakturu + nějakou záruku. Nevěřím ale, že mají na Allegru vystavené všechno, protože těch rozebraných aut je tam o hodně víc.
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Filozof

Příspěvek od Filozof »

No já potřebuji stříbrnou krabičku BALAST BOSCH k pravému xenonu a někdo mi to nabízel a zase se mi neozývá a už to řeším od koupě auta.
Občas mi zhasne xenon a je to problem prý BALASTU a že prý to majitel nestihl vyměnit a pořešit.
Tak jsem si říkal že když ne tady tak to vezmu klidně někde na vrakovišti. A ještě mám možnost udělat repasi prej to někdo opravuje.
Takže další možnost kterou zvažuji.

Co tam kupuješ výhodně ? Pro někoho na opravu auta nebo přímo drobnosti pro sebe ?
Nejlepší je stejně koupě přímo od člena tady ale zase ne vše tady lidi mají ikdyž se rozebírá dost 7er.

Uděláme si svoje vlastní vrakoviště 7er ? :mrgreen:

Mít prachy šel bych do takového projektu klidně salon kde bych vystavoval jen vonavky a raritní auta ...ale to jsme někde jinde. 8-)
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

to by tu chtěl mít kde kdo, např. já taky! :D
mít jak ty říkáš hodně peněz, mám u baráku halu, v ní zepředu muzeum BMW v něm sbírky 7er, 5er, 3er, nějakou tu raritku apod. auta by stála na bílých dlaždicích, kolem zrcadla a sklo, možnost kdykoliv s každým exponátem kdykoliv vyjet.
z druhý strany haly bych měl servis, pneuservis a z další strany připojenou ještě jednu halu s dvorem, kde bych vrakoval BMW a to nejen 7er.

no tak zpátky na zem.... :lol:

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

Big Mára píše:

aha, tak žádný Teplice! ty jsi z Krupky!
no.... já jsem si to myslel, že jsi z Dubí, Hrob, Krupka, prostě někde na úpatí kopců, napadlo mně to z fotek, který jsi dal do svého profilu. :)
a přes Krupku taky jezdím, když jedu z CL přes DC, dál Libouchec, Přestanov, Krupka, Dubí, Osek Litvínov. :D

Odpovědět