LPG v 7er – zkusenosti po roce

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
littleB

Re: LPG v 7er – zkusenosti po roce

Příspěvek od littleB »

Jasné, stydet sa nie je za čo, ale zase navŕtavať dvanásťvalec by som si nechal ako poslednú možnosť, nezaslúži si to. :lol:
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

PRAHAV8 píše:750 s LPG :shock: Pokud nemám na provoz tak si 750 nekoupím nebot prasit ho LPG je strašné :cry:
Naprosto s tímhle názorem nesouhlasím, to bych mohl prohlásit o každé E38, že to tím plynem prasím. Pokud chce někdo výkonový top v podobě té 750 a má s tím autem určitý nájezd, nevidím jediný důvod, proč plyn ne. Naopak to může pomoci pár takových aut zachránit při dnešním nevalném zájmu o tuhle motorizaci. Ti, co to budou chtít jako víkendovou leštěnku, si tam ten plyn stejně nikdy nedají, ale to neznamená, že to je jediná možná cesta pro tohle auto. Já osobně bych nad 750 v plynu uvažoval možná ještě víc než o 740, ta kulervoucnost toho motoru z toho prostě dělá unikátní auto a já jsem toho názoru, že sedma je dobrý daily car, k čemuž LPG u těhle objemů patří.
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
fishmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fishmaker »

Stew1988 píše:přesně ja max najezdí 15000km takže ani mě
co to je za blbost ? plyn se vyplatí...akorát, že většina neumí počítat...samozřejmě, že se to nezaplatí za tři měsíce...
takže při 15tis ročně...se ti to holt "zaplatí" za 1,3roku....pokud plánuješ to prodat dřív... ANO nedávej to tam... pokud si to chceš nechat dýl...tak se ti to vyplatí...a zároveň tím, že tam budeš mít plyn, tak začneš i jezdit víc...takže se ti to nakonec zaplatí dřív...
First EX: BMW e38 740i 6/1995 Obrázek
Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG Obrázek
Third EX : BMW f01 740i 3/2009 Obrázek
Spooner

Příspěvek od Spooner »

fishmaker píše:.a zároveň tím, že tam budeš mít plyn, tak začneš i jezdit víc...
takže ve výsledku možná projezdíš ještě víc peněz, než kdyby jsi jezdil jen na benzín :D
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Stew1988
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stew1988 »

fishmaker píše:
Stew1988 píše:přesně ja max najezdí 15000km takže ani mě
co to je za blbost ? plyn se vyplatí...akorát, že většina neumí počítat...samozřejmě, že se to nezaplatí za tři měsíce...
takže při 15tis ročně...se ti to holt "zaplatí" za 1,3roku....pokud plánuješ to prodat dřív... ANO nedávej to tam... pokud si to chceš nechat dýl...tak se ti to vyplatí...a zároveň tím, že tam budeš mít plyn, tak začneš i jezdit víc...takže se ti to nakonec zaplatí dřív...
jenze to byl odhat ze 15 a já plánuji že to auto bude jezdit max rok nejvýš dva a pak už jen o víkendu takže z toho hlediska se neoplatí
NeWCars BMW e66 Individual DK90724
Ex. díle BMW e38 750iL DG50564
Ex. BMW e38 740i rv.99
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

Spooner píše:
fishmaker píše:.a zároveň tím, že tam budeš mít plyn, tak začneš i jezdit víc...
takže ve výsledku možná projezdíš ještě víc peněz, než kdyby jsi jezdil jen na benzín :D
Tak se shodněte někde mezi, tzn. že projezdíš to samé, ale máš dvojnásobný nájezd. Čímž ti to auto dělá dvojnásobnou službu oproti jízdě na benzín :-)
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

dunnst píše:
PRAHAV8 píše:750 s LPG :shock: Pokud nemám na provoz tak si 750 nekoupím nebot prasit ho LPG je strašné :cry:
Naprosto s tímhle názorem nesouhlasím, to bych mohl prohlásit o každé E38, že to tím plynem prasím. Pokud chce někdo výkonový top v podobě té 750 a má s tím autem určitý nájezd, nevidím jediný důvod, proč plyn ne. Naopak to může pomoci pár takových aut zachránit při dnešním nevalném zájmu o tuhle motorizaci. Ti, co to budou chtít jako víkendovou leštěnku, si tam ten plyn stejně nikdy nedají, ale to neznamená, že to je jediná možná cesta pro tohle auto. Já osobně bych nad 750 v plynu uvažoval možná ještě víc než o 740, ta kulervoucnost toho motoru z toho prostě dělá unikátní auto a já jsem toho názoru, že sedma je dobrý daily car, k čemuž LPG u těhle objemů patří.
mě by se 750 v plynu asi taky líbilo, zajímavý je jen to, že tu 12válců na plyn nikdo nemá, nebo nikoho neznám, to je samý 740,728 atd
ještě 725tds tu nikdo na plyn nemá. :D myslím že už se mi ale cng do mýho tds nevyplatí.
Naposledy upravil(a) NORMANN dne čtv led 16, 2014 2:37 pm, celkem upraveno 1 x.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

Mět prachy navíc tak bych určitě o LPG uvažoval, navíc je to tak jak zde již bylo řečeno. Máš plyn, více jezdíš. Mladej je toho příkladem. Ten furt někde šmejdí :)
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

Chlapci zklamal jsem se ve vás s LPG :cry: :D Vzpomínám na Hitmena z bmw klubu kterej si nechal udělat LPG za tolik tisíc a nakonec s tím měl tolik sraní.
herman17

Příspěvek od herman17 »

A to je na tom to hezky, ze vic jezdis. Protoze cim vic jezdis, tim vic si uzivas jizdu v 7er :D :P
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
Odpovědět