Dodělání PDC + zajíždění opěrek

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Spooner

Re: Dodělání PDC + zajíždění opěrek

Příspěvek od Spooner »

Souhlasím. Taky bych bral takovou 740i na denní ježdění :). Ale Herman chce longa. A mě příjde zbytečné kupovat něco, co vlastně nechci a narvat do toho peníze, které jsem mohl investovat do auta, které chci.
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
herman17

Příspěvek od herman17 »

Stolecky nepotrebuju, hledam hlavne tu zakladni vybavu pro me. To znamena : dolni lista plna tlacitek ( samozrejme funkcnich a funkcni vybavu, kterou tim ovladate ;D) pak kozeny zalamovaci sedacky se zadni. Drevem. A zadni polohovaci sedacky. 4x vyhrev . To ie asi tak vse, navi jde bez problemu dodelat, hlavne to musi mit tu listu plnou, protoze to se asi blbe dodelava, hlavne ty senzory. No a aby to byl Long . LPG mit nemusi, to bych si chtel nechat namontovat nove sam...

No a kdyz uz, tak sedacky taky neni problem dodelat.
Dal je dulezita dobra prevodovka, motor a kastle
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
herman17

Příspěvek od herman17 »

Jo longa chci, ale potrebuju ted jezdit a uz sem se byl divat na tolika autech , ne jen ty mrdky za 50tis , a proste to porad neni to co chci, co sem kde byl, tak at uz to bylo za 80tis, 100tis i 50tis nikdy to nebylo ono, zdalo se mi to bud uz hodne vyjety a nebo kopala prevodovka, nebo pak mela jedna vanos a to nechci. Ta co radila nejlip je ten long 750iL za tech 56 , ale ten ma zas jiny chyby. A tak mezi tim, nez poridim tu svou vysnenou, chci alespon neco , cim budu jezdit a nechce si mi kupovat nejaka e36, nebo podobny skořápky :(
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

herman17 píše:To znamena : dolni lista plna tlacitek ( samozrejme funkcnich a funkcni vybavu, kterou tim ovladate ;D)
:lol: :lol:
J.Benny

Příspěvek od J.Benny »

No nevim jestli je dobrý koupit přestupní 7er a pak ji prodávat s tím že chci jinou protože na 7er se pořád něco musí spravovat kor na nějakym pekáči za pár tisícovek tzn. že to budeš provizorně látat cpát do toho prachy aby jsi to ve finále neprodal ani za tu cenu co jsi to koupi na tož s tím co jsi do toho nacpal .To chce čekat na tu pravou za cenu že to bude trvat déle ale netratíš na tom prdel . Je to jen můj názor ;)
Raisidlo77

Příspěvek od Raisidlo77 »

K původnímu dotazu - moje auto mi za to stojí, takže dodělám přední PDC, ale netěším se na to a kdybych si mohl vybrat, tak PDC nikdy dodělávat nechci.
"Zatím prodáváme auta a ne hodnoty Cx.." šéf BMW Kuenheim při představení E38
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10062
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10161
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
herman17

Příspěvek od herman17 »

No asi máte pravdu, nicmene se na to pojedu podivat a uvidim :) pak podam info o tom, co je to zac :)
Obrázek
Odpovědět