littleB a jeho W12 - HÁDEJTE A NADÁVEJTE SI V POKECU

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zamčeno
korado87

Re: littleB a jeho W12

Příspěvek od korado87 »

Ani nemôžeš LEBO NIČ NEMÁŠ
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E66 V8 * daily plynový Individual long
littleB

Příspěvek od littleB »

Ako povieš. :mrgreen:
Big Mára

Příspěvek od Big Mára »

littleB píše:Nemám zapotreby presviedčať ľudí ako si ty a tvoji podarení kamaráti o ničom. ;) Kto nechce, nech neverí, jeho vec. :)
Nejsem tu tak dolouho na fóru, ale už ho mám přečtený křížem krážem a vím co tu píšeš a na co se vyptáváš. Každopádně, by mě také zajímalo jak jsis splnil tvůj V12 sen. Myslím, že nebudeš na slovensku jediný kdo má phaetona a tak jsem ty fotky klidně dát můžeš a pro svůj klid, třeba zamazej SPZku ;)
BMW e34 525TDS, ex BMW e38 740iL :(
littleB

Příspěvek od littleB »

Slovensko je malé, tu každý každého pozná, a ja som z malého mesta, takže zamazanie ŠPZ nepomôže, ver mi. ;)
Každopádne toto nie je fórum o VW a ani o mne. :idea: Rád si budem naďalej čítať vaše zaujímavé skúsenosti s BMW, to ma baví aj keď už nejdem v najbližšej dobe kupovať sedmu. :)
Big Mára

Příspěvek od Big Mára »

No tak když je tak malé a každý zná každého, tak pozdravuk Dušana Čákovského, dlouho jsem ho neviděl, cipa jednoho .... U tebe asi všichni udělají výjímku a navíc už je tu i Mercedes, tak proč né VW ... Ty děláš s pár fotkama větší caviky, než ženská, po který se požaduje sex :lol: :lol: :lol: . Nemyslím si, že by se tu našel takový ubožák, aby ti to auto nějak poníčil, jenom kvuli tomu že ho sereš. Mě sere spousta lidí a nikdy jsem nikomu auto neponíčil ;)
littleB

Příspěvek od littleB »

Budem pozdravovať. :D
Bohužiaľ, ja mám iné skúsenosti, už som mal viackrát rozbité okná/vyfučané gumy/odbité spätné zrkadlá a pod. ;) A navyše, ty si nevidel to množstvo vyhrážok, ktoré na moju adresu smerovali hoši z sk bmwklubu. :idea:
Nie, ďakujem, pár fotiek mi za to nestojí...
Big Mára

Příspěvek od Big Mára »

No, tak v tom případě máš asi dar, hodně srát lidi ... :lol: :lol: :lol: Jinak tohle není možné ;)
littleB

Příspěvek od littleB »

Je to možné. :D Veľa ľudí hlavne serie, keď sa človek dokáže celkom dobre narodiť. ;) A ešte dostane do vienka slušnú dávku rozumu a darí sa mu vo všetkom, čo robí. :mrgreen:
A teraz to tu už môžeme zmazať... :lol:
korado87

Příspěvek od korado87 »

konečne pri PC tak napíšem viac aj keď sa budem opakovať... tento chumaj nikdy nič neplánoval kúpiť, nekúpil a ani nekúpi!

aby som nevyznel ako arogantný dement (čo nie som a kto ma pozná potvrdí) takto to celé začalo: http://www.bmwklub.sk/bmw7/lpg-u-e38-vy ... 76864.html
chlapec slušne napísal, vyzeral že sa nevyzná atď, tak prečo mu slušne neodpísať. Kto to dočíta do konca si svoj názor spraví. Sám som mu prvýkrát slušne napísal, odpísal a viacerí sa mu to snažili vysvetliť. Vyzeral si ako slušný chalan čo od detstva túži po E38. A to si bol na pohľad moja krvná skupina a preto sme sa ti snažili pomôcť...

potom to začalo: chipovanie V12 za účelom zníženia spotreby, zvýraznenie zvuku, doslova a do písmena prehnané a nemožné požiadavky na ojetinu (automatic cruise control na cestu do roboty 10km atď...), keď si napísal zoznam čo tvoja sedma musí mať a dali sme ti presne podľa tvojich požiadaviek za super cenu zase si plakal (aj keď pár dní dozadu si napísal doslova: toto mať v garáži tak som radšej celý deň o chlebe a o vode než aby som to predal) a tak ďalej, a tak ďalej... keď bude treba dám si tú námahu a pohľadám to celé

ja už keď vidím littleB a snahu týchto super ľudí ti pomôcť tak som ako bomba, hovor si čo chceš, každý z nich si časom uvedomí, že si z nich robíš len srandu. Ja som si to akurát všimol skôr.

nikto (a ja už najmenej) ti tvoje imagiárne autíčko nezávidí... všetci tu máme naozajstné. A vymslieť či môžem čokoľvek a kedykoľvek. Len sem dávaj stupídne výhovorky ďalej... Na margo ničenia áut - auto za nič nemôže, keď je majiteľ jebnutý. Ale to zase nie je tvoj prípad, ty auto nemáš, a V12 či W12 už tobôž nie
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
korado87

Příspěvek od korado87 »

littleB píše:Je to možné. :D Veľa ľudí hlavne serie, keď sa človek dokáže celkom dobre narodiť. ;) A ešte dostane do vienka slušnú dávku rozumu a darí sa mu vo všetkom, čo robí. :mrgreen:
A teraz to tu už môžeme zmazať... :lol:
to dúfam nehovoríš o sebe...
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
Zamčeno