Moja V12tka tak trochu inak

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
kalashnikow

Re: Moja V12tka tak trochu inak

Příspěvek od kalashnikow »

Mě by spíš než fotky zajímalo, jestli ten Phaeton fakt existuje :) , tedy myslím ten konkrétní.
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

A co když fakt existuje? Co budeš dělat?
littleB

Příspěvek od littleB »

A o tom to práve je, že aj keď by som vyvrátil dohady, nič tým nezískam. Práve naopak - niekto môže toho Phaetona na fotke spoznať, keďže takých áut na slovensku nie je veľa, nebodaj by ho spoznal podľa fotiek, keď ho uvidí na ulici a to skutočne nemám zapotreby - nestojím o ďalšie rozbité späťáky a pod. ;) Kto to nepochopí, jeho vec. Aj tak sa mala celá táto debata už ukončiť, je to len strata času...
kalashnikow

Příspěvek od kalashnikow »

PRAHAV8 píše:A co když fakt existuje? Co budeš dělat?
Víš co přesně budu dělat ?

Omluvím se, že jsem mu nevěřil !
littleB

Příspěvek od littleB »

Jedna omluva mi vybité zuby nezaplatí. :lol:
Ale ak ťa to urobí šťastným, kalashnikow, predbehnem ťa, a ospravedlním sa ti ja - možno som na tvoju rekciu z bmwklubu.cz odpovedal mierne neprimerane, priznávam, nepoznám ťa, nemám právo hodnotiť tvoju inteligenciu. Až teraz spätne vidím podľa tvojho vyjadrovania, že som ju podhodnotil. ;) Takže za to sa ti ospravedlňujem.
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

kalashnikow píše:
PRAHAV8 píše:A co když fakt existuje? Co budeš dělat?
Víš co přesně budu dělat ?

Omluvím se, že jsem mu nevěřil !
Tak to asi nebudeš mít možnost nebot littleB tu W12 neukáže :(
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

Jejda já fakt nechápu jak někdo může dělat s jednou fotkou takové caviky :lol:
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
littleB

Příspěvek od littleB »

Presne tak, dôvody som vysvetlil vyššie. A ešte by som k tomu dodal, že aj keď by som tu fotky dal, ako poznám provokáterov z sk-bmwklubu, tak by mi tu tvrdili, že som odfotil len nejaké auto na ulici, alebo že som odfotil kamarátove auto, alebo že som ho nafotil v autobazári či autopožičovni, atď... :lol: A nestačilo by ani keby som tu dal ŠPZ, alebo VIN, pretože auto je registrované na strýka kvôli povinnému ručení (má vyše 40 rokov najazdených bez nehody a ďalšie dve autá registrované v tej istej poisťovni, takže dostal najnižšie možné poistné) - tvrdili by mi, že nie je moje, a nepomohlo by ani keby som sa ja osobne s nápisom littleB v rukách odfotil za volantom, či doslova natočil video... Lebo takým ľuďom proste nevyhovieš, oni musia mať vždy pravdu. :mrgreen:

Jediné, čo by som tým dosiahol, že by to auto už vedeli na ulici presne identifikovať a hrozilo by jeho poškodenie (alebo poškodenie môjho tela, keďže doba je zlá a na internete sa skrýva množstvo maniakov a násilníkov). Takže nie, žiadne fotky nebudú.
el provo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od el provo »

uz musim reagovat i ja, ale muze mi nekdo vysvetlit proc se ve vsech tematech resi littleb a jeho chovani, imaginarni auta a podobny sracky? Chtel jsem se podivat a dozvedet se neco o mamutovi a misto toho ctu vsude to samy. ja mam phaeton, ne ty nemas phaeton, dokaz to, a tak dal a tak dal.
E32 735iA + E38 728iA + E36 Cabrio | auto-mania.cz - o autech jinak...
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Naprosto souhlasím. Proč tady spamujete člověku, který přišel mezi nás, aby se pochlubil, aby nám něco ukázal a abychom mohli diskutovat o rozdílech mezi vlajkovou lodí ze Stuttgartu a z Mnichova.
Hned vedle je téma, které je přímo pro vás. Ale chápu, že dětem nestačí jedno pískoviště, ale musí se jít hádat o kyblíček a lopatičku i tady :?
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Odpovědět