Moja V12tka tak trochu inak
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
kalashnikow
Re: Moja V12tka tak trochu inak
Mě by spíš než fotky zajímalo, jestli ten Phaeton fakt existuje
, tedy myslím ten konkrétní.
-
littleB
A o tom to práve je, že aj keď by som vyvrátil dohady, nič tým nezískam. Práve naopak - niekto môže toho Phaetona na fotke spoznať, keďže takých áut na slovensku nie je veľa, nebodaj by ho spoznal podľa fotiek, keď ho uvidí na ulici a to skutočne nemám zapotreby - nestojím o ďalšie rozbité späťáky a pod.
Kto to nepochopí, jeho vec. Aj tak sa mala celá táto debata už ukončiť, je to len strata času...
-
kalashnikow
Víš co přesně budu dělat ?PRAHAV8 píše:A co když fakt existuje? Co budeš dělat?
Omluvím se, že jsem mu nevěřil !
-
littleB
Jedna omluva mi vybité zuby nezaplatí.
Ale ak ťa to urobí šťastným, kalashnikow, predbehnem ťa, a ospravedlním sa ti ja - možno som na tvoju rekciu z bmwklubu.cz odpovedal mierne neprimerane, priznávam, nepoznám ťa, nemám právo hodnotiť tvoju inteligenciu. Až teraz spätne vidím podľa tvojho vyjadrovania, že som ju podhodnotil.
Takže za to sa ti ospravedlňujem.
Ale ak ťa to urobí šťastným, kalashnikow, predbehnem ťa, a ospravedlním sa ti ja - možno som na tvoju rekciu z bmwklubu.cz odpovedal mierne neprimerane, priznávam, nepoznám ťa, nemám právo hodnotiť tvoju inteligenciu. Až teraz spätne vidím podľa tvojho vyjadrovania, že som ju podhodnotil.
-
PRAHAV8
Tak to asi nebudeš mít možnost nebot littleB tu W12 neukážekalashnikow píše:Víš co přesně budu dělat ?PRAHAV8 píše:A co když fakt existuje? Co budeš dělat?
Omluvím se, že jsem mu nevěřil !
- fredy
- Kontaktovat uživatele:
Jejda já fakt nechápu jak někdo může dělat s jednou fotkou takové caviky 
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
-
littleB
Presne tak, dôvody som vysvetlil vyššie. A ešte by som k tomu dodal, že aj keď by som tu fotky dal, ako poznám provokáterov z sk-bmwklubu, tak by mi tu tvrdili, že som odfotil len nejaké auto na ulici, alebo že som odfotil kamarátove auto, alebo že som ho nafotil v autobazári či autopožičovni, atď...
A nestačilo by ani keby som tu dal ŠPZ, alebo VIN, pretože auto je registrované na strýka kvôli povinnému ručení (má vyše 40 rokov najazdených bez nehody a ďalšie dve autá registrované v tej istej poisťovni, takže dostal najnižšie možné poistné) - tvrdili by mi, že nie je moje, a nepomohlo by ani keby som sa ja osobne s nápisom littleB v rukách odfotil za volantom, či doslova natočil video... Lebo takým ľuďom proste nevyhovieš, oni musia mať vždy pravdu. 
Jediné, čo by som tým dosiahol, že by to auto už vedeli na ulici presne identifikovať a hrozilo by jeho poškodenie (alebo poškodenie môjho tela, keďže doba je zlá a na internete sa skrýva množstvo maniakov a násilníkov). Takže nie, žiadne fotky nebudú.
Jediné, čo by som tým dosiahol, že by to auto už vedeli na ulici presne identifikovať a hrozilo by jeho poškodenie (alebo poškodenie môjho tela, keďže doba je zlá a na internete sa skrýva množstvo maniakov a násilníkov). Takže nie, žiadne fotky nebudú.
- el provo
- Kontaktovat uživatele:
uz musim reagovat i ja, ale muze mi nekdo vysvetlit proc se ve vsech tematech resi littleb a jeho chovani, imaginarni auta a podobny sracky? Chtel jsem se podivat a dozvedet se neco o mamutovi a misto toho ctu vsude to samy. ja mam phaeton, ne ty nemas phaeton, dokaz to, a tak dal a tak dal.
E32 735iA + E38 728iA + E36 Cabrio | auto-mania.cz - o autech jinak...
- Spooner
Naprosto souhlasím. Proč tady spamujete člověku, který přišel mezi nás, aby se pochlubil, aby nám něco ukázal a abychom mohli diskutovat o rozdílech mezi vlajkovou lodí ze Stuttgartu a z Mnichova.
Hned vedle je téma, které je přímo pro vás. Ale chápu, že dětem nestačí jedno pískoviště, ale musí se jít hádat o kyblíček a lopatičku i tady
Hned vedle je téma, které je přímo pro vás. Ale chápu, že dětem nestačí jedno pískoviště, ale musí se jít hádat o kyblíček a lopatičku i tady
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)