zabývám se repasemi světel a phaeton má pro mě hodně zajímavé světla. Většina dnešních aut používá bixenonový projektor. Nicméně Phaeton a Bentley Continental mají v každém světle dvě čočky. Jedna je pro potkávací a druhá pro dálkové. Tudíž potřebuješ 4x výbojky, když je měníš. Nicméně se mi toto řešení líbí, protože xenonový projektor dokáže vyprodukovat určité množství světla. Když je však bixenonový, musí se o množství světla podělit jak potkávací, tak dálkové. Ale u tohoto řešení to neplatí. Protože v potkávacím projektoru je veškeré světlo rezervováno pro potkávací a v dálkové čočce naopak vše pro dálkové. Takže by to mělo svítit podstatně lépe.
Ale k tému dotazu - nikdy jsem tyto světla neměl na stole.Nicméně chci být připraven, kdyby nějáký přijel. Zajímá mě, jaké používá čočky - jestli jsou 100% čiré, nebo fresnelové a způsob zalepení světel. Výrobce je Valeo.
Tudíž - mohl by jsi mi udělat detailní fotku světla? Normálně zepředu, jen aby bylo pořádně vidět na čočky - já už z toho poznám, jaké tam jsou. A ještě jednu, pokud by jsi mohl otevřít kapotu a vyfotit mi hranu světla - kde se napojuje přední čiré plexi na tělo světla. Potřeboval bych vidět, jaké je tam lepidlo.
Věřím, že podle těch dvou fotek nikdo nepozná, jak vypadá tvoje auto, ani kde parkuje...takže by to neměl být problém. Předem díky
littleB a jeho W12 - HÁDEJTE A NADÁVEJTE SI V POKECU
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
caknakis
Re: littleB a jeho W12 - SMAZAT
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
-
Simpson
Ja si myslim ze tieto dve velmi detailne fotky [ktore z internetu nestiahne] bude obrovsky problem 
Ale vsak si pockajme na vyhovorku
-
xras
Tusim sa tu zahajilo stahovanie nadorovSimpson píše:Ja si myslim ze tieto dve velmi detailne fotky [ktore z internetu nestiahne] bude obrovsky problem
-
caknakis
mě je šumák, jestli to auto má, nemá, jestli je sousedovo, strejdovo....ale tohle bych vidět potřeboval. Už jsem očumoval jednoho zaparkovaného, ale ten má bohužel jiné světla, než má V12. Tyhle světla má akorát W12 ve standartu a V10 za příplatek, takže se k tomu nemám jak dostat...
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
-
Simpson
Ja 7er.cz sledujem uz pomerne dlho, aj male Becko, to co daval na bmwklube bolo nesmierne zabavne, niektore jeho perly doslova zludoveli 
Chronickych nakupcov aut, ktori sa chodia len povozit, alebo sa snazia zjednavat este cez telefon, pricom auto ani nevideli v internych kruhoch volame obchytkavaci gombikov, pripadne taky vomack je stravenkovy a leasingovy kral
Proste kazdy uz ho berie s rezervou, dokonca sa da povedat ze zjednotil klub
LittleB : sak zober auto niekam ku polu aby to nikto nespoznal podla dediny kde byvas, zamaz spztky, a odfot nam to, vsetci sme viac nez zvedavy !:)
Chronickych nakupcov aut, ktori sa chodia len povozit, alebo sa snazia zjednavat este cez telefon, pricom auto ani nevideli v internych kruhoch volame obchytkavaci gombikov, pripadne taky vomack je stravenkovy a leasingovy kral
Proste kazdy uz ho berie s rezervou, dokonca sa da povedat ze zjednotil klub
LittleB : sak zober auto niekam ku polu aby to nikto nespoznal podla dediny kde byvas, zamaz spztky, a odfot nam to, vsetci sme viac nez zvedavy !:)
- dunnst
- Kontaktovat uživatele:
Telenovela pokračuje
Doporučuji tohle téma zachovat, stává se z toho nový populární flameware topic, když už nám nafta/benzín/LPG zevšednělo...
A na ty fotky těch světel jsem taky zvědavej
A na ty fotky těch světel jsem taky zvědavej
-
littleB
Re: littleB a jeho W12 - ZDE SE HÁDEJTE A NADÁVEJTE SI
Páčia sa mi takéto témy. Nevidím na celej strane ani jeden príspevok, keďže všetci ich autori sú zablokovaní.
Caknakis, máš smolu, mal si si rozmyslieť, ako sa budeš ku mne chovať - citujem tvoje bezdôvodné urážanie spred niekoľkých dní:
Snívaj ďalej. 
Caknakis, máš smolu, mal si si rozmyslieť, ako sa budeš ku mne chovať - citujem tvoje bezdôvodné urážanie spred niekoľkých dní:
Po tom, čo si o mne napísal, si si naozaj myslel, že budem na tvoju žiadosť vôbec reagovať?caknakis píše:little......ty jseš fakt kokot, na to už není možné nic jiného napsat
-
Simpson
aaaaa sme doma 
-
Hugo
littleB: ty si velky kral, ako si nam to vsetkym vytmavil. Vsetkych si nas zablokoval, uz Ti nemozeme nic napisat, snad koli tomu nespacha niekto samovrazdu. Ostanes na tomto fore sam a snad uz das potom pokoj... Len nas Boh ochran od toho, aby si si nevytvoril novy nick a zacal to cele odznova ha ha
Mna by len zaujimalo, ber to ako recnicku otazku, cim to je, ze takmer vsetci si o tebe myslia ze si kokot? Aj na SK bmw klube, aj tuna uz nemas vela ludi, ktori by boli na "tvojej strane". A co som vycital z inych tvojich prispevkov, aky mas strach o auto, strach o seba, a ze nechces mat ZASE rozbite ci vylomene spatne zrkadla, tak ty asi velmi oblubeny medzi ludmi nebudes. Cim to asi bude? Asi tym, ze vsetci su kokoti, len ty sam si normalny.
Mna by len zaujimalo, ber to ako recnicku otazku, cim to je, ze takmer vsetci si o tebe myslia ze si kokot? Aj na SK bmw klube, aj tuna uz nemas vela ludi, ktori by boli na "tvojej strane". A co som vycital z inych tvojich prispevkov, aky mas strach o auto, strach o seba, a ze nechces mat ZASE rozbite ci vylomene spatne zrkadla, tak ty asi velmi oblubeny medzi ludmi nebudes. Cim to asi bude? Asi tym, ze vsetci su kokoti, len ty sam si normalny.
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
-
littleB
Neboj sa, po skúsenostiach zo slovenského bmwklubu už nemám najmenší záujem zakladať nejaký profil kdekoľvek.
Ak ma tu nezabanujú, budem tu rád chodiť vo všetkej slušnosti obdivovať tátoše českých a moravských bratov, ku koradovej téme sa už vyjadrovať vôbec nebudem (povedal som si svoje a to mi stačí), takže pokiaľ nebudete donekonečna vyrývať, bude tu zase mier a pokojná atmosféra ako pred vašimi aktivitami z posledných týždňov.
A sorry, ale za tie nadávky ťa budem musieť tiež zablokovať.
A sorry, ale za tie nadávky ťa budem musieť tiež zablokovať.