Spooner a jeho 750iL Individual [e38]

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Paulie001

Re: Spooner a jeho 750iL [e38]

Příspěvek od Paulie001 »

Vojto, to jste fotili u toho superpocitace, ze? V kolik hodin to bylo?
E38 750i
E36 323ti
E30 316i TC2 Baur
----------------------
ex: E38 730i, E36 320i Touring, E36 318i Tour LPG, S211 E500, e36 316i Compact
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Jo jo, superpočítač. Tam ty to vlastně znáš :). Bylo to večer kolem 21h.
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Paulie001

Re: Spooner a jeho 750iL Individual [e38]

Příspěvek od Paulie001 »

Jj, delam hned vedle. Mas stesti, vcera jsem odjizdel uz v 8. :D
Jijak bys mel poradny vroubek 8-)
E38 750i
E36 323ti
E30 316i TC2 Baur
----------------------
ex: E38 730i, E36 320i Touring, E36 318i Tour LPG, S211 E500, e36 316i Compact
Spooner

Příspěvek od Spooner »

To byla neplánovaná akce :). Nečekal jsem, že se Korado takhle zdrží. Myslel jsem, že mi předá před domem tapece a tím to skončí.
Nakonec jsme stáli u aut a kecali snad 2 hodiny :D
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
scorpion

Příspěvek od scorpion »

PRAHAV8 píše:
scorpion píše:Pěkné! A k tomu ještě FL vs před FL... Vojto pak musíme udělat foto našich vedle sebe... Oba Máme víceméně origo stavy oranžády... Celkem bych chtěl vidět rozdíly z různých úhlu vyfocení... Nemáme to snížené a žádné srepetičky kolem takže defakto tovární stavy... :) ;) 8-)
Když to tak čtu možná bych Vám já mohl představit ten svůj vrak :D Ale to bych musel pozvat Perfekta kterej už to chtěl taky prolézt :D Fakt se mi líbí auto škorpiona které jsem měl možnost už několikrát vidět ale bez majitele ale tak aspon jsem udelal skoro 30fotek :D
Chlape jsem rád že se líbí, ale určitě jsi koukal na moje? Jelikož doteď byla sedma v celkem žalostném stavu jak z venku tak zevnitř... :D To Vojtová je úplně jiný level... Nyní z venku začíná ta moje už tak nějak vypadat, ale uvnitř je ještě mnoho práce... :( 8-) btw klidně mi těch 30 fotek můžeš poslat! Rád se podívám na svůj kočár očima jiného!! ;) 8-)
Obrázek
korado87

Příspěvek od korado87 »

Spooner píše:To byla neplánovaná akce :). Nečekal jsem, že se Korado takhle zdrží. Myslel jsem, že mi předá před domem tapece a tím to skončí.
Nakonec jsme stáli u aut a kecali snad 2 hodiny :D
hej celkom rýchlo ten čas ubehol, ani som si nevšimol, ako dlho som sa zdržal... ale pred polnocou som už bol doma, v Bratislave... cesta luxusná! :)
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E66 V8 * daily plynový Individual long
scorpion

Příspěvek od scorpion »

Spooner píše:Jsem pro ;). Mohly by z toho být pěkné fotky (samozřejmě že já jen přistavím auto a fotit budeš ty :D).
Když tak přemýšlím, nemáš v plánu vyměnit Styling 4 za 61, když už jsi udělal upgrade na facelift? :)
Jasné není problém... :-D Ale jsem jen amatérský fotograf, takže třeba se mě také nepovedou... :-D Hele to asi nemám... Mě se nejvíce líbí styling 4 a myslím, že sedí i k tomu poFL... Styling 61 je také pěkný, ale já jsem na límcové kola... Možná bych je zkusil jako zimáče a uviděl bych jak to vypadá na mém živě... :)
Obrázek
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Zdravím vás v novém sychravém týdnu :).

V pátek jsem strávil odpoledne v garáži. Nejprve jsem montoval do auta kameru. Dostal jsem k narozeninám Full HD kameru, ale od ledna jsem neměl čas ji pořádně vyzkoušet. Kamera snímá v úhlu 170°, což je super a součástí balení byla i 32GB karta. Pro upevnění byly dva držáky. Klasický s přísavkou a lepící. Já jsem zvolil ten druhý, protože je menší a vzhledem k použité 3M lepící pásce nemám obavu, že by kamera spadla. Při výběru pozice jsem asi neměl moc na výběr a schoval jsem ji za vnitřní zpětné zrcátko. Výhoda kamery je vertikálně polohovatelná čočka a digitální displej na kterém lze zkontrolovat co kamera vidí. Popřípadě lze videa přímo přehrávat i se zvukem. Napájecí kabel jsem vedl nad stropnicí, přes A sloupek až do kastlíku před spolujezdcem, kde jsem se "napíchnul" na napájení BMW baterky, které je pod proudem až při otočení klíčku.
Kamera funguje tak, že po otočení klíčku dostane signál a začne automaticky nahrávat. Vypíná se automaticky při delší nečinnosti. Popřípadě lze nahrávat non-stop do vybití kamery nebo do jejího manuálního vypnutí.

Obrázek

Tak jako to v sobotu žilo v Ústí, tak jsme i my v Ostravě oslavili první a možná i poslední letošní "letní" den.
Každoročně se u nás pořádá jarní BMW sraz v Brušperku na přehradě. Zajel jsem se tam podívat, pokecat se známými i neznámými a tady je pár fotek.
Je to poprvé co jsem fotil digitální zrcadlovkou, tak snad ta kvalita fotek půjde poznat... :D

Na sraze jsem poznal super člověka. Jeho příběh dokazuje, že 7er je diagnoza na celý život :P.
Kdysi vlastnil E32 735i, potom E38 740i a nyní si hýčká E66 750Li, do které se zamiloval ve Spojených státech, když tam byl a kterou si nakonec v kontejneru dovezl domů. Asi rok tady dokonce jezdil na Kalifornských značkách, ale potom (což je podle mě škoda) auto přihlásil u nás v ČR.
No a aby bylo vidět, že je to srdcař, tak pracuje v BMW CarTec Ostrava :)

A tady už je pár fotek ze sobotní akce... ;)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
littleB

Příspěvek od littleB »

Úžasné fotky! ;) E66 vyzerá ako sestra tej tvojej E38, paráda. :)
Tá kamera je super, teraz si môžeš nahrávať cestných pirátov. :D
davcity

Příspěvek od davcity »

Zrcadlo je zrcadlo,kvalita je hned vidět ;) ktásné fotky :)
kamera taky bomba :)

...další Brušperk co jsem prošvihl,kde jsi se o něm dozvěl ?
e38,10.98,730d 135 kW
Odpovědět