oxik orientblau 740i

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Hugo

Re: oxik orientblau 740i

Příspěvek od Hugo »

mne sa podla foto zda, ze ti predok nejak velmi vysoko stoji, teda ze mas velku medzeru od kolesa ku blatniku. Ake mas tam pruziny? Original?
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
oxik

Příspěvek od oxik »

Myslím, že pružiny by měli být origo..

Dnes jsem měl a zítra mám na čištění půjčenej bochník..jede se s nim dobře, LOGIC 7 je pecka, DD je pecka, DVD je super :D Ale tomu auto prostě něco chybí.. přijde mi takový neosobní, bez duše..asi bych si zvyknul, ale zatím bych neměnil :D

Při třídění fotek jsem narazil na pár 7er, který jsem nafotil v prosinci v Dubaji, kam mě shodou okolností přivedlo 7er forum, odkud jsem se dostal na fishmakerovo stránky a jeho "výlet" spolu s jaraxem do emirátů mě inspiroval, takže díky fishmakerovi a jaraxovi :D

Ve skutečnosti jsem jich potkal mnohem víc ale neměl jsem s sebou foťák a mobilem to většinou dopadlo tak, jak vidíte na fotkách :( , mimo jiné i 2x E38 totální tuzing na gigantickejch chrom kolech a myslím, že jedna měla i křídlo ala F1 :D, F02 v matný modrý ale ani jednu dýzlovou a převážně byly všechno krátké verze..

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

No a narazil jsem na fotku, kterou jsem fotil ještě v roce 2013 někdy přelom podzim/zima.. v tu dobu ještě nebyla moje a já na ní zíral nalepenej na okně :) Prostě splněný sen :)

Obrázek
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Ve predu mas origo pruziny na original m-tech tlumicich. Vzadu mas cervene snizene pruziny.
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
Rostik

Příspěvek od Rostik »

Tady na té poslední fotce to je nějaké snížené i v předu ;) Jinak v předu chce sedma vždy aspoň lehce snížit jinak to vypadá blbě ;)
oxik

Příspěvek od oxik »

Jojo, posledni fotka je jeste na starych pruzinach, ktery z toho auta ma nejspis perfekt :D
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
oxik

Příspěvek od oxik »

Tak sedmu mám dnes měsíc a kousek tak to trochu zhodnotím :D

Najeto 1550km, většina po městě s požitkem z jízdy, takže občas trochu zablbnout, ale jindy zase pohodová jízda na spotřebu.. průměrná spotřeba 16,53l LPG na 100km..
Spotřeba benzínu je 1,04l/100km, cena za kilometr provozu plyn+lpg je 3,24Kč :D

Celkem s koupí sedmy a provozem za měsíc jsem na krásných 141 183 Kč :D Toť statistiky ze spritmonitoru :D

Sedma dostala k měsíčním narozeninám dárek v podobě přívěsku, který máte většinou všichni :D
Obrázek

Za 14 dní dostane péči v podobě rozleštění laku a doufám že i nová kola konečně :) Nadále zbývá pořešit snížení předku, lambda, servotronic, poškození sedaček (domlouvám samozřejmě s profíkem Spoonerem :D ), odstávající prahy na pár místech, zjistil jsem že ještě jedno PDC čidlo vzadu zlobí a občas si zapípá jentak pro radost :D

S autem jako takovým jsem fakt spokojenej, je super pocit ve třeťáku jezdit vlastní 7er.. :mrgreen: Od rodiny nebo známých jsem zatim neslyšel nic než chválu, dokonce i že je pohodlnější a svižnější než RR Sport :D Ale to už moc odbočuju, je prostě fajn splnit si sen :)
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

oxik píše:Jojo, posledni fotka je jeste na starych pruzinach, ktery z toho auta ma nejspis perfekt :D
Nemám, chtěl jsem je ale když sme je u Mišulina vyndali zjistili jsme že byli o závit prasklý. Nechal jsem teda svoje co sem kupoval nový -35mm. Jinak na tý fotce to právě ještě je na těch prasklejch sportovních proto sem to chtěl páč to bylo tak akorát nízko. Bohužel proto že chyběl závit :lol:
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
oxik

Příspěvek od oxik »

Dnes bych rád poděkoval Tomovi za obchod :mrgreen: Sedmu má moc krásnou a ty kola a poblil WOOL WOOL :shock: :o

(fotka je panorama, proto je kouslá)
Obrázek

7er PPL express
Obrázek

Po příjezdu domů jsem zjistil že mi vyteklo komplet servo :evil:
Obrázek

Včera večer s bráchovo bochníkem :D , kupec se ještě nenašel :)
Obrázek
kabyr01

Příspěvek od kabyr01 »

Co jste delali na malem namesti? :D

Jinak kola ji budou urcite sluset ;)
caknakis

Příspěvek od caknakis »

slušet ji budou, ale potřebuje to mocně dolů..... díky za obchod ;)
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Odpovědět