Vrzaní v diferencialu

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
bmwmax

Vrzaní v diferencialu

Příspěvek od bmwmax »

Chci se zeptat u 735iL mám alu 16R 7,5J a podložky 3cm asi rok takhle jezdim. Je možné, že by šel diferák díky tomu do háje? Olej jsem tam už taky měnil.
bmwmax

Re: Vrzaní v diferencialu

Příspěvek od bmwmax »

To tady nemá nikdo žádnej názor?
BMW e38 735 iL
Filozof

Příspěvek od Filozof »

Já mám asi taky rok podložky protože auto má kola z e39ky a nemám žádné problémy.

Myslím tím že podložkama by to snad být nemělo. Ale spíše bych to dal odborníkovi a do dílny a bud oprava a repase nebo hledat jinej Diff.

Dělá to při rozjezdu nebo když brzdíš motorem ? Je to skutečně diff ?
Máš třeba nahraný zvuk jak to vrže ? Zda pravidelně nebo jen při určité akci auta ...a následné reakci Diffu ?
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
bmwmax

Příspěvek od bmwmax »

Nevim jaky ma e 39 et,takze to mas ve finale jako ja bez podlozek. Dela to spis,kdyz je chladneji. Dif.je to urcite,mel jsem to zvednuty. Zvuk je takovy rotujici, jako kyz se neco pridira. Nekdy to zacne az pri prvni vetsi akceleraci. A navic to nedela pravidelne.
BMW e38 735 iL
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD »

nedelaj ti to ty zadni ramena? :) ty bliz ke dverim rovne. ja kdyz je mel v hajzlu tak cca od 80ti to zaclo vydavat takove zvuky ze by se jeden posral. taky jsem myslel ze to je difer ale byly to ty ramena. jinak v diferu se snad krom lozisek nema co posrat na takovem aute.
ex E36 318i sedan
akt E30 328iC EB87725
akt E38 750i DG21846
akt E39 520i GP15511
bmwmax

Příspěvek od bmwmax »

Je to zvuk jako kdyz neco rotuje a je to umerne rychlosti,dela to treba i pri 30km/h. Nejde mi to moc do hlavy, lozisko kdyz odejde,tak si myslim,ze by to delalo uz porad.
BMW e38 735 iL
Tomas V8

Příspěvek od Tomas V8 »

Sundej kotouče a podívej se na pakny a jejich příslušenství. Dokážou dělat pěknej bordel, když se na nich něco uvolní .... 8-)
Big Mára

Příspěvek od Big Mára »

A nebo zvedni zadek, toč kolama a poslouchej odkud se line ten zvuk ;) Když se něco vysere na paknách tak to většinou šoupavěj zvuk, jako stará parní lokomotíva ( š š š š :lol: ), nebo to skřípe. To když se utrhnou ty kolíčky s pružinkama co držej pakny a něco se dostane mezi paknu a buben ;)
BMW e34 525TDS, ex BMW e38 740iL :(
bmwmax

Příspěvek od bmwmax »

No jasny vim,ale od kol to urcite nejde. Mel jsem to zvednuty a na prevod D to zacne delat okolo 40km/h a stojim pod diferakem a jde to z neho. Jeste zkusit dat neutral,ale pohym otacenim kol asi nic z dif.neuslysim.
BMW e38 735 iL
Odpovědět