oxik orientblau 740i

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
oxik

Re: oxik orientblau 740i

Příspěvek od oxik »

Spooner píše:Jet 50 km na benzín? Tak to je strašný průser :D
To víš, člověk si odvykne :D
Díky, ale jeli jsme jinudy - Dolní Dvořiště - Linz - Graz.. :)
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

oxik píše:Tak BC 9.0l podle nadrze 13.1l/100km, takze jsem spokojeny :D
No dobře mi spadla pusa, když jsem si přečetl těch devět litrů na sto :-D Třináct litrů na jízdu ve čtyřech a s plnym kufrem neni špatný, rychlostní rekordy jste po cestě předpokládám netrhali :-) Je to ale hodně velký rozdíl, reál a BC.
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
oxik

Příspěvek od oxik »

Zpátky se zkusím dostat pod 9l BC, hodně mi to vyskočilo kvuli levoproudařům na dálnicích a na druhou stranu to snižují tunely, kde je většinou 100kmh a snažil jsem se jemně přidávat na cestovní rychlost 140kmh tempomat..
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
oxik

Příspěvek od oxik »

Zítra odjíždíme, tak přidám narychlo jednu fotku ze včerejšího výletu nad naše městečko..
Od moře jsme se vzdalovali převážně vertikálně a to poměrně rapidně, kdy jsme byli ve výšce kolem 300m.n.m, sedmě to zvedlo spotřebu o 0,3l/100km a mě tep na 130, když jsem cestou dolu v zatáčce potkal ústečáky, kteří se moc uhybat nechtěli :D

Cestou zpátky do domu jsem dokonce potkal první E38, fotku dodám až z domova..

Obrázek
herman17

Příspěvek od herman17 »

Super, hlavne at dojede v poradku ;) a posadka taky :D :D
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
oxik

Příspěvek od oxik »

Nejezdete pres Slovinsko s teleskopickym obuskem v aute. Nikdy.. vice info podam az budu doma
caknakis

Příspěvek od caknakis »

Já vím.....stálo to tehdy 500€. Nejvtipnější na tom je, že ani evropský zbrojní průkaz ti v tomhle nepomůže. Prostě zakázáno a hotovo.
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
scorpion

Příspěvek od scorpion »

To jsi ho měl na viditelném místě a nebo ti nějak procházeli auto?
Obrázek
oxik

Příspěvek od oxik »

Tak uz jsem doma..ve zkratce:
Byl maly provoz, na slovinske strane jela jen jedna "prepazka" a byl v ni nejspis nejakej intelektualni pedant, kterej stavel vsechny auta a dukladne kontroloval pasy a lidi v aute..zvlast si daval pozor na cechy a slovaky, rakusany poustel s usmevem dal..

prijizdim k nemu, pozdravil jsem ho, stahnul zadni zatmaveny okynka, aby videl lidi vzadu..chtel otevrit kufr..otevrel jsem..prohrabnul to tam (mezitim se delala vetsi a vetsi zacpa pred celnici) a pak se mel zeptal jestli mam nejake zbrane nebo drogy..tak jsem odpovedel ze nemam, nacez mi zacal hrabat v ridicovych dverich aniz by me na to nejak predem upozornil nebo se zeptal..no a pod reflexni vestou tam vozim klasickej teleskop, protoze mam ani ne 70kg a zname, jak to na silnicich a obecne v CR chodi..proste na sebeobranu.. vytahl ho z pouzdra a rikal neco ve smyslu ze ne-e, ze to mit nesmim, sebral mi muj nemecky pas, ridicak, technicak a ceskou obcanku a poslal me at si preparkuju na misto mezi budkama, kde uz byl odstavenej slovak..po 30 minutach prisel a angicko-nemecko-slovinsky mi sdelil, ze mi ho zabavi a ze mi da pokutu az 2000€.. tak sem se docela zdesil, pak rekl at du k autu a cekam.. po hodine prisel jeste s jinym celnikem, kterej umel nemecky trochu lip nez ten pedant a ptal se me, proc mam nemeckej pas a vsechno ostatni cesky, proc vozim v aute teleskop a jestli jsem vedel ze na slovinsko dovazet zbrane je nelegalni..vsechno jsem jim popravde zodpovedel, pak z nej vypadlo, ze mi daji jen 350€ kdyz jim podepisu nejaky 3 papiry..nojo jenze cestou z dovoleny cash 350€ nemam.. poslal me 6km do bankomatu pro prachy.. kdyz jsem se vratil, cekal jsem dalsi hodinu nez to sepsali pricemz jsem se dal do reci s taktez odstavenym slovakem a zjistil jsem, ze ho vyhmatli za uplne stejnou vec..na stejnem miste..pak prisla mila blondyna, ktera si odeme prevzala penize, usmala se, rekla neco ve smyslu ze priste bez zbrani a at uz jedu..tot muj zazitek na slovinsku..celou cestu zpatky jsem jel nasranej, s vidinou chudych prazdnin a 3 mesicu promr... brigady-prace..

nicmene jsem chtel setrit, tak jsem jel max +15kmh nad limit a domu jsem prijel se spotrebou 8.9l/100km, cimz jsem si dokazal ze to jde i pri sviznejsi jizde dostat se pod 9l.. zatim jsem to nespocital podle nadrze, na to ted nemam moc naladu..

Kdyztak sorry za chyby, ale po ceste jsem unavenej a pisu to z mobilu.. sedmicce zdar
caknakis

Příspěvek od caknakis »

Je to tak, ty kurvy slovinské se na tohle přímo specializují. Jsou to svině, nic jiného. Já bych to pochopil, kdyby jsi vypadal jako chuligán, co jede na fotbal, nebo něco takového, ale tohle je prostě zmrdstvo, vybírání peněz a nic jiného....asi jako městská policie u nás. Ve výsledku nahovno, akorát kasírují......do píče, to jsem se zase ráno jednou nasral
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Odpovědět