Takže jsem se sedmou aktuálně na dovolené a připadám si jak kdybych měl jiné lepší auto...

Není to nádrží i přesto, že vidět na stojanu natankovaných přesně 100 litrů je příjemné... Ale důvod pocitu lepšího auta je utěsnění spoje výfukového potrubí hned za katama... Dříve tam bylo cosi nabastleného na jedné rouře a ona lehounce netěsnila... Což mi u té V8 vůbec nevadilo, jelikož to naopak nenásilně dokreslovalo sílu toho vozu a z venku bylo lehounce slyšet, že v tom není nic stylu "TSI" apod...

Uvnitř to také vůbec nerušilo, ale když už to bylo rozhozeno chtěl jsem aby to bylo utěsněné a tak jak to má být... Tedy obě výfukové svorky včetně toho stahovacího mechanismu jsem rozebral trochu srovnal a osmirkoval, pak opět složil aby fungovali jak mají... To co tam bylo přibastlené z nepochopitelného důvodu se těžce dostávalo dolu ale povedlo se... Vše děláno pár hodin před odjezdem na dovolenou...

Po poskládání a dotažení bohužel foukala druhá strana, která nebyla dobastlená a při pokusu ještě to dotáhnout se orezlí šroub roztrhl (nikoliv ztrhnul) hlava toho šroubu byla k té objímce přivařená takže vše odvrtat a dát nový (zbytek šroubů se dal automaticky nový) nic méně nový šroub to přitáhl jak měl a po nastartování to byla harmonie tichosti... A vytracení dokreslování V8 lehkou netěsností... Ovšem při jízdě to bylo nejvíce znatelné čemuž bych ani nevěřil... Uvnitř při puštěném a normálně zesíleném rádiu najednou ani nevím, co v tom je za motor, ani že motor je v nějakém tahu do kopce prostě nic... Velmi mě překvapilo jak velký rozdíl je to uvnitř... A ten kdo slyšel mou sedmu někde na sraze tak ví, že to kraval nedělalo a přitom teď je to ještě tiší...

Takže na dovču jsem díky výfuku vyjížděl ve dvě v noci... Jel jsem svižně i kvůli tomu, že jsem byl citelně unaven a na 200 km (60 km kopcovitého terénu) ve dvou lidech 100 litrama v nádrži a další zátěží asi 70 kilo v kufru jsem jel za 11,5l benzínu... Takže spokojenost... Ještě přidávám aspoň jedno foto nové nádrže na svém místě...