Já nepiju, ale slibuji, že ty blinkry už nechám být....nebo se alespoň budu snažit...sice mě cukat při každé fotce..protože prostě ************************autocenzura*****************... takže tak
Máš tady nejzachovalejší E38 v longu, to je prostě bez keců, tak by byla škoda přijít o aktualizace...jen až ji budeš fotit, tak moc neostří na ********** )
A udělej dvě vlákna. Bude to lepší a přehlednější. Myslím, že všichni budeme rádi.
Za chvilku tady bude o jednu navíc s těma blinkrama, jen mám problém v tom, že nemůžu za nic na světě najít ty boční oranžády a jinak bych se také přimlouval za dvě vlákna a fotit a aktualizovat
Tu rozkrádačku u Bobbyho jsem nefotil. Ani mě to nějak nenapadlo. Rozkaz zněl jasně: Ber co chceš, ale rychle
Naplnil jsem si jednu krabici různými tlačítky, jednotkami a dalšími věcmi, co by se mohlo hodit. Jediné co jsem vzal navíc byly dřevěné lišty. Tak je pak nafotím a třeba se někomu budou hodit .
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Přípravy letošní BIG BMW započaly .
Jelikož jsem pořád v práci, tak jsem v pátek ráno odvezl auto kamarádovi. Po večerním příjezdu jsem nevěřil vlastním očím . Chtěl jsem po něm, ať se zaměří pouze na exteriér a musím uznat, že sám bych si s tím za prvé takhle nikdy nehrál a za druhé nemám takové prostředky, znalosti ani praxi s detailingem jako on.
Teď si ještě budu muset udělat čas na interiér a jsem připraven. No snad nebude pršet jako každý rok...
Pár fotek z průběhu. Ale bohužel jen z mobilu.
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
Konečně ses k tomu dokopal to nechat přeleštit? Lak byl pěkný, akorát už na něm byl vidět zub času, co se týká stop po ručním leštění ...
Už se těším, až to uvidím na vlastní oči, jak ten lak prokoukl
No bohužel to nedostalo takovou péči, jakou by si ten lak zasloužil. Takže zub času je na něm vidět trochu pořád.
Měl jsem odložené peníze, které do toho investuju, ale minulý týden jsem měl nečekané výdaje kvůli proražené pneumatice.
Ale ještě není všem dnům konec...
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio