zážitek to byl podle mě super. Akorát škoda že 750iL daly pryč ta tam byla 5tej měsíc co jsem se stavil po cestě z rakouska jen ve Weltu. Museum bylo super škoda že tam nebyla e32 a e38 na ty jsem se těšil a prostě je nedali.
Štve mě že jsem nešel až nahoru jak je museum rolse to jsem prostě minul. Byl tam chlap a nepouštěl furt protože bylo asi plno nebo nevim a pak jsem nešel. V tu chvili jsem ani nevěděl že je tam ROLS.
Jinak Welt je takovej větší autosalon kde jsou ukázané materiály jako je lepší kůže která tak nehřeje jako běžná zda jste si všimli.

Pak tam jsou dekory co se používají v interiéru druhy dřeva ruzných lišt. Pak barvy karoserie atd.
Mám taky nějaké fotky a jelikož jsem měl na Výrobu BMW 3er a 4er jen 2,5hodiny ve fabrice a pak 3hodiny na museum a welt tak jsem se snažil vše stihnout. Bejt tam aspoň 3-4 7mičky jsem spokojenej absolutně.
Další stanice by mohla bejt Dingolfing s českým průvodcem a hlavně technicky vzdělaným.
Když jsme se ptali na převodovky a výměny oleju atd u nových aut. Tak jen prej 200tis km prý vydrží a dál se zeptejte v ZF
Letecký motory byly super. Ty se mi moc líbily.
Zkusím pak nějaké foto at je představa. Vložit.
Uspořádáme na jaře hromadnej zájezd do dingolfingu ?