Tak som sa dneska stal majitelom prveho BMW v mojom zivote a to jest sedma a rovno 750iL
jedna sa o vozidlo ktore vlastnil clen Korado takze viacmenej kazdemu zname
moje prve dojmy su dobre no zatial som najazdil len par desiatok km ale ako prve dojmy zatial plna spokojnost.
ma to niake veci ktore by to chcelo porobit a stym by ste mi niako mohli pomoct kedze je to moje prve bmw a tak.
bateria bola slaba a korado vravel ze by bolo dobre ju vymenit a tak sa aj stalo... auto po cca polhodinovom stani a hrani radia displej zhasol a postupne zhasli displaye na budikoch a uz neslo nastartovat... akurat som sa pri obchode kde autobaterie predavaju a rovno som kupil a staru nechal pri kontajneri
fotky dodam ked sa stym dostanem priamo na svetlo a porobim niake pekne fotky.
tak moja prva otazka. na aute obcas zacnu blikat vsetky smerovky... vzdy ale len ked zamknem vozidlo takze v garazi som ho preistotu nezamkol a uvidim ako bude rano bateria ci bude vybita alebo nie...
ovsem ma zaujima kde hladat chybu .
dalej by ma zaujimalo
- da sa kupit do domaceho prostredia niaka schopna (profesionalna) (nie moc draha) diagnostika pre tento typ BMW? (na mercedese som mal a stala okolo 700 eur) existuje nieco take na bmw?
-kde najcastejsie hladat nahradne diely? mam na mysli podvozok spotrebny material a atypicke veci... (Ebay? druhovyroba? original od BMW?)