Čeština do navigace - ŽÁDNÉ MAPY!!
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
PRAHAV8
Re: Čeština do navigace - ŽÁDNÉ MAPY!!
Navicoder tam má jen asi okolo 10 jazyku a ty si je jen prehodís a oni se ti pak ukazuji v nabidce ale to už tu bylo řečeno. Navicoder je dobrá věc ale to CD je lepší na počeštění. Jinak nevím jak udělat zálohu mechaniky (která má češtinu) třeba na flashku kterou pak vypálíš na CD/DVD. Aby jsi si počeštil navi tak ti stačí jen poslední firmware s nainstalovanou češtinou a podle mě tu češtinu pujde vyextrahovat z vyšší verze navigačniho systému BMW s tím že se pak už jen upraví na MK 1-4.
- Filozof
Luke rád bych se stavil ale furt bojuji s časem ... musíme něco vymyslet. Čas na programování moc není proto hledám nějaké rychlejší řešení když mám málo času po celý den.
Spíše na večer bych se tomu mohl věnovat až rodina usne mám času více
Přemýšlím zda by nebylo pak jednodušší prostě vzít jakejkoliv jazyk a počeštit ho. Těch pár desítek slov se jen přepíše uloží a nakoduje. Třeba italština nebo angličtina. To by mohlo jít.
Nejjednodušší pro všechny je asi hledat na netu a najít to CD které stáhneme vypálíme a přeflashnem FW a je to hotové. Ted jen ho najít.
Nebo se společně složit třeba 15-20lidí a každej dáme stovku a budeme mít CD koupené od někoho. A pak si to jen přepálíme mezi těmi kdo zaplatil. Tak to bude stát kilo ale budeme mít češtinu na všechny verze MK I-IV.
Spíše na večer bych se tomu mohl věnovat až rodina usne mám času více
Přemýšlím zda by nebylo pak jednodušší prostě vzít jakejkoliv jazyk a počeštit ho. Těch pár desítek slov se jen přepíše uloží a nakoduje. Třeba italština nebo angličtina. To by mohlo jít.
Nejjednodušší pro všechny je asi hledat na netu a najít to CD které stáhneme vypálíme a přeflashnem FW a je to hotové. Ted jen ho najít.
Nebo se společně složit třeba 15-20lidí a každej dáme stovku a budeme mít CD koupené od někoho. A pak si to jen přepálíme mezi těmi kdo zaplatil. Tak to bude stát kilo ale budeme mít češtinu na všechny verze MK I-IV.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

-
PRAHAV8
Čmelák to CD neprodá a prej už nedělá ani MK 2 ale jen MK 3 vejš. Možná se dohodnout se snejkem ale nejak se mi tam nechce a to jeho CD nezvládá všechny MK 2 jen když má zrovna náladu. Lepší je najít si to sám/sami a podělit se.