Je tech senzoru vic druhu?
Ta pacicka se asi samotna sehnat neda a musim koupit cely senzor, ze?
pokud máš xenon licht, tak máš, je to na př. nápravě na pravý straně a na zadní nápravě taky na pravý straně, je to taková páčka s kloubkem a ramínkem, které se pohybuje v takový krabičce, jejíž funkci bych přirovnal k reostatu. Měla by to být povinná výbava všech xenonů, v čechách ale prodávají levné xenony, které tuhle výbavu nemají, v německu pak za to dávají prý pokuty. bez toho ty xenony pěkně oslnují.Conscious píše:Já tam mám taky senzor?Teda chci říct že ohledně naklápění světel o tom nevím nic. Jen to že zevnitř se sklopit nedaj,na nich na to nic taky není a že by se seřizovaly samy jsem si taky nevšiml.
Aha, ja se dival a senzor v BMW byl za WTF 3000 nebo kolik (cena podle bmwfans.info), jestli za peto, tak vpohode. A ta vec za petikolo je primo cela vec od te casti co drzi na napreve az po vlastni senzor? Tim bych se vyhl tomu ten bazmek na naprave nejak rozhybavat.100RM píše:Kupoval som cely senzor. Teraz si uz nepamatam cenu presne, ale myslim ze okolo petikila. Z vraku sa na to vyser, vacsinou je to zatuhle a ulomis to.
Aha... no mám origo xenony a jestli to jsou ty tyčky malý tak jsem to tam tuším zahlídnul...NORMANN píše:pokud máš xenon licht, tak máš, je to na př. nápravě na pravý straně a na zadní nápravě taky na pravý straně, je to taková páčka s kloubkem a ramínkem, které se pohybuje v takový krabičce, jejíž funkci bych přirovnal k reostatu. Měla by to být povinná výbava všech xenonů, v čechách ale prodávají levné xenony, které tuhle výbavu nemají, v německu pak za to dávají prý pokuty. bez toho ty xenony pěkně oslnují.Conscious píše:Já tam mám taky senzor?Teda chci říct že ohledně naklápění světel o tom nevím nic. Jen to že zevnitř se sklopit nedaj,na nich na to nic taky není a že by se seřizovaly samy jsem si taky nevšiml.