E38 - vysoký odběr proudu

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
herman17

Re: E38 - vysoký odběr proudu

Příspěvek od herman17 »

OK :)
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
Filozof

Příspěvek od Filozof »

Nová spínačka elektro kostka sehnaná a najednou komplet celé auto funguje jak má. :mrgreen:

Obrovská radost dneska otevřu láhev kvalitní slivovice a zapiji to :) :mrgreen:

Ted už jen drobnosti spotřebák.... navíc aux muzika FLAC,mp3 , tlumiče, pneu , a zjistit zda auto má stále vejkej odběr co jsem řešil na začátku

- to se týká světel v autě a centrálu, který nejde po odpojení pojistky tam někde bude vyšší odběr po usnutí auta. ... :mrgreen:
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
oxik

Příspěvek od oxik »

gratuluju k nalezeni zakernosti :)
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
Filozof

Příspěvek od Filozof »

Díky ale abych pravdu řekl hodně mi pomohl internet a zahraniční fora když jsem zadal co vše nefunguje tedy pár věcí našlo mi to tuto závadu.
Pak i video kde to borec vyměnil a ukazoval jak to najednou vše funguje to mi potvrdilo chybu.....sakra ten internet to je opravdu vymoženost.

Chce to mít nějaké FAQ až to budou tady kluci taky hledat at tuto chybu už nikdo nemusí týdny řešit.

Klidně do FAQ opravy budu doplnovat po opravě auta co konkrétně to bylo ale bylo by fajn kdyby nás bylo více. :)

věřím že je pár věcí co se serou stále dokola a mají stejné příznaky jako třeba tato chyba.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
Odpovědět