Záměna EDC_nivo tlumičů za EDC
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
PAX
Re: Záměna EDC_nivo tlumičů za EDC
Jo, ten třmen páky na ventil niva půjde dolů tak flexou. Je zajímavé, že brzdové trubky jsou skoro zdravé, ale ty nivo trubky mají vrstevnatou rez. Žeby z důvodu bezpečnosti používali na brzdové trubky lepší materiál? To už i tenkrát ne 7er šetřili? Opticky vypadají brzdové trubky i nivo trubky stejně a jsou i vedeny podobným způsobem, tím si tu korozi vysvětlit neumím.
E39 528i manual, 1996, LPG
R1100R
R1100R
-
zzeli
Dej mu kazdej den sprchu WD a po tejdnu povoli. Ono to ani neni nejak moc utazene, protoze to neni treba, ten ventil jde lehounce, takze i ta tycka je dimenzovana spis pro paradu. Pak shanet nejakou jinou bude drazsi nez jeden sprej a jeste si tam riznes do neceho okolo. Ja mel vyhodu, ze jsem to mel dlouhodobe poblity od oleje, tak to slo samo i kdyz to bylo taky rezavy jak liska (foto mam v galerce). Brzdovy trubky mas lepsi zrejme proto, ze to nekdo pred tebou psychicky nevydrzel a vymenil je 
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
-
PAX
Taky mám ten ventil od oleje. Měnil jsi ho?
Brzdové trubky vypadají původní, jsou přesně naohýbané a uložené jako z prvovýroby.
Brzdové trubky vypadají původní, jsou přesně naohýbané a uložené jako z prvovýroby.
E39 528i manual, 1996, LPG
R1100R
R1100R
-
zzeli
Nemenil. Nastesti. Novej stoji desitku a jinej shanet by se mi nechtelo. Prej se neserou. Po vymene kouli se mi zda, ze uz nesakne, rozhodne ne tolik jako driv (nezkoumal sem to uplne detailne), to bylo vsechno kolem zechcany a byl od toho postrikanej i zadni naraznik. Az budu menit kola, tak sem zvedavej jestli se "spravil" i ten jeden saknouci tlumic. Mel sem spatny koule, takze zadek jako beton a ta hydraulika musela dostavat cocku, jak nepruzily membrany v koulich.
Mohl je menit autorizak, takze by dostali naohybany z vyroby. Kazdopadne mas o starost min
Ja uz mam doma nachystany kotouce a desky, pak zjistit co je spatnyho na rucni brzde, a pak brzdovy vedeni, kdyz se mi nebude libit a bude se mi chtit. Bude to letos krasny leto 
Mohl je menit autorizak, takze by dostali naohybany z vyroby. Kazdopadne mas o starost min
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
-
PRAHAV8
Tlak tak ještě máš ale je minimální.PAX píše:Takže tohle bude stav bez tlaku v hydraulice:
http://pax.rajce.idnes.cz/bmw_750iL/#DSC_1536.jpg