XCarLink

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
janys
Kontaktovat uživatele:

XCarLink

Příspěvek od janys »

Na Aukru jsem narazil na zajímavou věcičku:

http://aukro.cz/item656878433_xcarlink_ ... 3_bmw.html

V podstatě se to chová jako origo BMW CD Changer, ale místo CD čte USB flashky a SD karty. Plus se dá ovládat přes volant jako klasický CD Changer. To zní docela hustě, ne? Fakt mě láká si ho pořídit. Navíc může mít i Bluetooth - tzn. párování s telefonem.
E38 740i '97
Sorrentblau Metallic

báwovole nahlínách fmetle fkůži s červeným íčkem, 286 klokanů, táhne to pěkně vocpodupyčo
lolita

Re: XCarLink

Příspěvek od lolita »

No nevim, takive intravee alespon umi prochazet adresare a ma nejakou zakladni knihonvu, ale tady jestli budes skorat zmacknout dalsi aby ses dostal na mp3 cislo 100.
Ale tak zas za ty penize fajn - proste cvak a je to :).

Nechci byt negativisticky :)

Ja se muzu pochlubit, ze jsem dokoncil prvni verzi kabelaze pro test zapojeni carPC, ted jeste shanim na test notebook s s-video a samozrejme muj nejde na baterku, znamy nemaj svideo, firemni nemaj svideo ... typicke :)
janys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janys »

lolita píše:No nevim, takive intravee alespon umi prochazet adresare a ma nejakou zakladni knihonvu, ale tady jestli budes skorat zmacknout dalsi aby ses dostal na mp3 cislo 100.
Ale tak zas za ty penize fajn - proste cvak a je to :).

Nechci byt negativisticky :)

Ja se muzu pochlubit, ze jsem dokoncil prvni verzi kabelaze pro test zapojeni carPC, ted jeste shanim na test notebook s s-video a samozrejme muj nejde na baterku, znamy nemaj svideo, firemni nemaj svideo ... typicke :)
No já sice nemám notebook s s-video, ale mám základní desku formát micro-atx s čipsetem VIA Epia. Tam je dost možná nějaké s-video. Podívám se doma.

BTW - to Intravee je jenom pro velkou navigaci, ne? Já mám jenom klasický BC/MID (bez navi).
E38 740i '97
Sorrentblau Metallic

báwovole nahlínách fmetle fkůži s červeným íčkem, 286 klokanů, táhne to pěkně vocpodupyčo
Regis

Příspěvek od Regis »

Pro auto bez navi je xcarlink mnohem lepsi reseni, kdyz uz nic jineho tak kvuli cene. Itravee zobrazuje ID3 tagy jenom na navi (pres i-bus).
Mimochodem neni nutny to kupovat z aukce, nejakej clovek to distribuuje i v CR a je dost ochotnej: http://xcarlink.cz/
e39 '02
janys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janys »

Regis píše:Pro auto bez navi je xcarlink mnohem lepsi reseni, kdyz uz nic jineho tak kvuli cene. Itravee zobrazuje ID3 tagy jenom na navi (pres i-bus).
Mimochodem neni nutny to kupovat z aukce, nejakej clovek to distribuuje i v CR a je dost ochotnej: http://xcarlink.cz/
Jo, to je ten samej maník, co má tu aukci :) No, jestli se příští měsíc vyskytne nějaká koruna navíc, tak asi neodolám.
E38 740i '97
Sorrentblau Metallic

lolita

Příspěvek od lolita »

Tak via epia bych pripadne koupil jestli ji nechces potom, ale ted je mi zatim nanic \:

Bez navi je pravda intravee zbytecne namakle
TehBey

Příspěvek od TehBey »

To je skvělá věc ale jak je to s podporou DSP ? Díval jsem se na ebay.de kde už prodávají nějakou druhou verzi či co a tam píší ,že to pravděpodobně nebude fungovat respektive nebude vhodné. Odkaz na XCarLink aukci
BMW 740iA E38
Oxford grün metallic
Odpovědět