tak to jich vemu víc
Jinak díky zzelimu za tip na e-shop, podle čísla dílů to vypadá že vemu tyhle bremba, tuším že origo tam snad byly dokonce komplet brzdy od bremba? ta cena nemá chybu, v kelly stojej snad třikrát víc....nechápu...
tady: http://www.autodily-cardo.cz/brzdovy-sy ... bo-p06020/
Ja jsem jich pred dvema rokama vzal 20 nejak jsem je ruzne rozdal a vypotreboval tak jsem ted potreboval dalsi a koukam ze jsou furt za stejnou cenu 17,- Kc. S moji slevou jsem je dostal za 15,- Kc. Tak uz jich mam zase 20 do zasoby jinak jak bylo receno jsou stejny akorat vzadu je k nim delsi kabel ale da se to i tak v pohode nasadit.
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
calif píše:tak to jich vemu víc
Jinak díky zzelimu za tip na e-shop, podle čísla dílů to vypadá že vemu tyhle bremba, tuším že origo tam snad byly dokonce komplet brzdy od bremba? ta cena nemá chybu, v kelly stojej snad třikrát víc....nechápu...
tady: http://www.autodily-cardo.cz/brzdovy-sy ... bo-p06020/
aaaa, kokám, že se tu cardo ujalo.
mám to kousek od místa kde brigádničím, takže tam každou chvilku někomu něco kupuju, taky i sobě samože, jezdím tam už asi 2 nebo 3 roky a jsem s nimi zatím spokojenej.
ale pozor, nemají tam všechno, v kelly mají větší sortiment, ale takový ty spotřební věci tam čeek sežene.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw
Tak desky jsou na svém místě, vše ok, koupil jsem bremba...
Ale to by nebylo moje auto aby nebyl problém s elektronikou... při výměně jsem zjistil že oba senzory jsou přestřižený,takže netuším kde se ta hláška na BC vzala, ale vzala se tam právě včas, desky K.O. senzor jsem vyměnil, a dal jsem ho i do třmenu v přední nápravě kam mi ho při výměně předních desek v servisu prostě neobjednali, a nedali , no to by byla vlastní kapitola,
Takže, senzory jsou oba nové, desky taky,pořád to na mě vyskakuje, musí se ta hláška nějak RESETOVAT??
Staci nastartovat kousek se projet, chcipnout pri opjetovnym startu ti to znovu napise a jak to chcipnes tak uz nenapise nic. Pokud ti to tak nefunguje je chyba jinde. Diagnostika na to v kazdym pripade potreba neni
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
já si brzdový desky a kotouče kontroluju při každým sundání kola, čili při přezouvání a při každé opravě, kdy jdou dolů kola, nebo při jakékoliv pochybnosti.
senzory jsem vyměnil a hláška je tam furt, vlastně mi to hlásí Bremsbelage prufen od tý doby, co to auto mám a to tam už mám vyměněno několik generací desek a vlastně i kotoučů.
dřív jsem to chtěl mít v pořádku, nepřišel jsem ale na to a už jsem si fakt na to zvykl.
Je to divný, mám chut vypnout check control... ujel jsem 5km z dílny domů, nastartoval a vypnul několikrát a je to tam stále, takže to vypadá na proces zvykání jako u normana.
taky jsem byl ve fázi, že to odstraním ale po výměně několika senzorů se domnívám, že je problém jinde, už to nějak moc neřeším.
desky a kotouče si naštěstí pravidelně hlídám.
Tak taky si to jsem schopen ohlídat, naštěstí ten senzor stál 13kč, jinak bych byl nasranej, vadí mi to protože mám pocit že s tou elektronikou něco je, vzhledem k tomu problému s ABS, diagnostikou,a ted jeste dva nové senzory, a stejně to hlásí sjetý desky, zajímavý je že ty senzory byly odstřižený a nesvítilo to, rozsvítilo se to přesto právě včas a paradoxně když tam ty senzory dám oba nový, tak to svítí pořád.... třeba to zas zhasne, co takhle odpojit baterku?