Hermanova vládní 740iL

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
P3RF3KT

Re: Hermanova vládní 740iL

Příspěvek od P3RF3KT »

To je z netu já to mám čistší :-P Odvzdušňovat za tepla je kokotina to se ti nikdy nepovede a ještě si dej topení na max. ať proženeš kompletní okruh, ve chvíli kdy začne auto topit a přestanou jít bubliny je hotovo.
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
herman17

Příspěvek od herman17 »

Ok, dik :) problem bude najit cas, kdy je motor studenej. Ja totiz porad jezdim :D a rano brzo nerad vstavam, abych si na to privstal :lol:
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

Auto se odvzdušuje když je motor teplý a když druhý den po odvzdušní přejdeš ke studenému motoru a bude chybět kapalina tak jí tam jen dolej a neotvírej odvzdušovací ventil jinak se ti může zvednout hladina. Po dolití auto zase po jízdě odvzdušni. Topení dej na nejvyšší teplotu a na nejlišší rychlost! Je blbost odvzdušňovat studený motor nebot se ti neodvzdušní nebot nevím jak ti na studeném motoru může studená voda vytlačit vzduch :?:
oxik

Příspěvek od oxik »

Zajimave ze mi to za studeneho motoru odvzdusnit slo. Samozrejme se zaplym topenim. Po 30s mi z ovzdusnovaku tekla na volnobeh voda. Druhy den jsem to chtel zkusit znovu, ale hned po lehkem povoleni sroubu na volnobeh to teklo.. delal jsem
to podle instrukci Misulina
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

PRAHAV8 píše:Je blbost odvzdušňovat studený motor nebot se ti neodvzdušní nebot nevím jak ti na studeném motoru může studená voda vytlačit vzduch :?:
Nech toho :lol:
Filozof

Příspěvek od Filozof »

tak se tady dohodněte ...není to náhodou od studeného motoru k teplémů ? on se za chvilku zahřeje přeci ...na 525i R6 se taky odvzušnovalo mám pocit s teplým motorem a šlo to ...
akorát u V8 je teplota skoro 110C takže tam to nebude taková legrace ...

tak se domluvte ... jak tedy ??? :lol: :mrgreen:
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Ukaž mi vodu jak je při 110 stupňích v kapalném stavu.. a najdi si na netu v jaké situaci je voda schopná zůstat při teplotě nad 90 stupnu kapalná. A máš jasno hned.
Naposledy upravil(a) P3RF3KT dne pát dub 10, 2015 8:30 am, celkem upraveno 1 x.
scorpion

Příspěvek od scorpion »

P3RF3KT píše:Na nádobce ho nevidíš? :roll:
Obrázek
Nemohl jsem si nevšimnout, že v Americe na pětkách asi šetří hadicemi od chlazení... Jelikož je celkem holka našponovaná...:shock: :lol: Například oproti mé... :lol:
Obrázek
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

P3RF3KT píše:Ukaž mi vodu jak je při 110 stupňích v kapalném stavu.. a najdi si na netu v jaké situaci je voda schopná zůstat při teplotě nad 90 stupnu kapalná. A máš jasno hned.
Hele je mi to buřt já to dělám tak a ty zase tak. Myslím že i na netu jsou stejné navody jako jsem napsal.
zzeli

Příspěvek od zzeli »

Borci, kdyz uz tu mate takovej fesnej obrazek...cca 10 cm vpravo od merky oleje na kovovy casti saciho potrubi je senzor neceho a zespoda je to "neco" ovladany tenkym lankem? Co to je? Nejaky prepinani delky sani? Diky ;)
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
Odpovědět