Zabouchnuté klíče.

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Tomas735i
Kontaktovat uživatele:

Re: Zabouchnuté klíče.

Příspěvek od Tomas735i »

No přesně, hned mě taky napadly ty střepy. Sám mám zkušenost s rozbitým oknem a ještě po roce jsem je sem tam nacházel, nehledě na to že mi spadly i do dveří kde poškodily HiFi reproduktor :(
Filozof

Příspěvek od Filozof »

myslím si že odemčít auto s nářadím pokud mi někdo ukáže jak budu umět taky ... a pak odemču vše :lol:
podle mě to není nic těžkého když je nářadí a mistr co tě zaučí.
Já bych to třeba umět chtěl, nikdy nevíš kdy se ti to bude hodit.

Něco jako výcvik co měl macgyver by se hodilo umět vše :lol: :mrgreen:

jinak to nevypadá složitě ..tady třeba e60,

https://www.youtube.com/watch?v=JxBDWuYlE94
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
Fx323i

Příspěvek od Fx323i »

Jo, E60, E46, E53 apod., ty jdou celkem snadno. Ale u E38 je zámek HU58, dvě řady protiběžných lamel. Celkem bys tím musel odjistit 12 lamel, z toho 6 nahoře a 6 dole. Potíž je, že se musíš trefit přesně na hranu jen jedné z nich, jinak si vypíchneš druhou z opačné strany. Ty lamely totiž jsou po dvou v jednom "slotu", takže jsou velmi blízko u sebe.

Jestli to zámečník otevřel rychle, tak máš asi zámek ve velmi dobrém stavu. Kdybych to měl řešit já, tak by mě jako první napadla otázka, jestli nemáš někde fotku klíče naplocho... Kdyby byla dostatečně kvalitní, tak se podle ní dá klíč na CNC vybrousit. Dělám to docela často právě u klíčů pro HU58 (i podle fotky už jsem to dělal), protože právě kvůli těm dvěma lamelám v jednom slotu dochází taky k obrušování zubů klíče. S ohledem na rozdíl mezi výškami dvou zubů cca 0,4 milimetru (+-, záleží na konkrétních dvou sousedních výškách zubů) a na vůle v zámku pak obroušení o 0,1-0,2 milimetru může způsobit nefunkčnost klíče v zámku, nebo ztížení jeho odjištění.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
herman17

Příspěvek od herman17 »

Chtel videt nejaky doklady od auta? Napado me si je zavolat, az budu chtit ukrast nejaky auto :D :lol:
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
Fx323i

Příspěvek od Fx323i »

Byl by hloupej kdyby ne, taky na něj mohla přijet kriminálka. I to se stává docela běžně.
oxik

Příspěvek od oxik »

Divný, u obchoďáku se kamarádovi zasekl kodovej zámek od kola, hodinu jsme to řezali pilkou na železo, kolem prošlo několik desítek lidí a nikdo si nás ani nevšiml :D
/nejlepší je řezat ten číselník, tam je to nejslabší/ :D
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
herman17

Příspěvek od herman17 »

:D no slysel jsem, ze ti co maji skolu (kurz) na otevirani zámků, jsou celkem sledovani :D
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
hubas

Příspěvek od hubas »

Chlápek doklady vidět nechtěl... auto bylo před vjezdem do rodinného baráku a z baráku jsem vylezl já, když přijel...
2500 není málo, na druhou stranu ta částka není tak vysoká, mám-li brát v potaz případné rozbití skla a montáž nového (Pro člověka, který tohle nikdy nedělal)
Napadlo mě, zda-li by tohle neřešila pojistka "na blbost"...to je otázka pár korun ročně.
BMW e32-735i-10/91, manual+LPG
Volvo V70 I.-2,5d-10/99, automat
Opel Corsa E-1,4i-04/17, manual+LPG
EX BMW e38-740i-06/96, automat+LPG
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

taky bych volil rozbití skla až jako tu nej nej nej nezažší variantu, páč to sklo je pak všude a když už si čeek myslí, že ho odevšud vysál, nachází další a další střepy, navíc plno lidí co měli rozbitý sklo u dveří, neřeší střepy ve dveřích a pokud ano, tak nedostatečně a kolem střepů ve dveřích se časem usadí bordel a hlína, které zadržují v tom místě vodu a vlhko, no a pak když voda ze dveří neodtéká jak má, tak začínají hnít a reznout spodky dveří si myslím.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Odpovědět