Scorpion e38 740iL - origo vlady ČR
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- herman17
Re: Scorpiona e38 740iL (HLZPE)
no ja jsem blb, ze sem si ji nenechal z toho individualu,... takhle to musim rozdelat a nechat rozdelany, nez mi ji udelaji... proto se do toho tak nehrnu 
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

http://WWW.BOZENOV.CZ
- scorpion
Dobrý nápad taky na to kouknu! No mě by vyšla kolem 1900 kč včetně daně jedna tu co potřebuji... Ale jelikož chci udělat i ten zbytek at mám pokoj tak by to šlo asi klidně na 10 tisíc... Což je pravda že už není tak zanedbatelná částka... A pokud to tyhle firmy dělají také kvalitně tak věřím že by to mohlo být také ok.

- scorpion
Takže hadice venku... Ale větší problém vidím v tom, že jsem asi koukal na netu na něco jiného a tuhle nemohu nalézt... Pomohl by prosím někdo?
Jinak celý problém proč ta trubka odešla je ten, že odešla průchodka která se vymlela a pak se tedy už bouchala trubka čistě o tlumič... Jinak vysloveně prasklinu jsem ani nenašel... Dokud byla průchodka na autě tak jsem se toho ani nevšiml...

- scorpion
Tak v poho je to ta co jsem si myslel
Kolem svého bydliště jsem nenašel žádnou firmu co by se tím zabývala... A na druhou stranu nejsem si jist zda by to skutečně bylo o tolik levnější aby se mi vyplatilo kvůli tomu lítat a zařizovat to...

- scorpion
Tak je to objednáno z Německa a pán se ujišťoval, zda si jí opravdu vezmu, jelikož naposled tam byla objednávaná v roce 2008... Tak doufám, že to bude skutečně ona...
Až bude hotová tahle strana tak zkontroluji druhou... Takže kdyby to náhodu někoho na fóru potkalo tak jako mě tak už jste znalejší... A být vámi také bych zkontroloval ty průchodky u tlumiče zda jsou v pohodě... Jelikož tím předejdete podobným problémům a mnoho ušetříte... 
- herman17
Ja dnes povezu hadici od serva delat, tak ti reknu kolik to pak stalo
nova stoji 4000... jinde nez v bmw nejde koupit. Tak uvidime 
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

- scorpion
Tak víš jak, tyhle věci se nevyplatí dělat druhovýrobě. Odcházejí minimálně. Já dnes nakonec našel jednu firmu v okolí kde se tím hodně profi zabývají. Tak jsem oměřil levou stranu a poslal jsem jim to na kalkulaci orientační. Tak uvidím co napíšou. Jinak tahle co mám objednanou tak vyjde na 2 110 kč myslím že říkal. Nic moc cena. Ale potřebuji příští týden nutně aby to jelo. Věřím že by se to dalo udělat levněji ale když přičtu to, že tam musím dojet dát jim to a pak dojet a vyzvednout tak ono to už vyjde podobně. Nějak zanedlouho chci udělat i ten zbytek trubek kolem niva pro jistotou před dovčou. Podle toho jak budou stát tak je bud nechám vyrobit a nebo koupím. Uvidíme jak to bude podle ceny.
Jinak pro ostatní co mají EDC nebo nivo... Koukal jsem na ty průchodky i na druhé straně a jsou všechny prošoupané... Takže si to zkontrolujte a zauvažujte nad výměnou těch průchodek než se vám to taky vyklepe... Kort ten kdo s tím jezdí... Spooner na to auto kouká převážně v garáži než by se vozil takže ten nemusí...

Jinak pro ostatní co mají EDC nebo nivo... Koukal jsem na ty průchodky i na druhé straně a jsou všechny prošoupané... Takže si to zkontrolujte a zauvažujte nad výměnou těch průchodek než se vám to taky vyklepe... Kort ten kdo s tím jezdí... Spooner na to auto kouká převážně v garáži než by se vozil takže ten nemusí...
-
zzeli
Ta je krasna. Ma takovej veteranskej vzhled...jeste k tomu to eloxovani
Jakou firmu jsi nasel? Ja chci urcite nechat udelat trubkohadice pod autem u regulacniho ventilu niva a pak jeste vsechny servohadice. Musim nekde sehnat vzory, necham to udelat a pak to prohazim. Chtelo by to mit nejakou putovni vzorovou sadu 
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
- scorpion
Takže hadicotrubka je na svém místě...
Jinak musím pochválit Invelt v tom, že na to že jsem to objednal ve středu a řekli že to je v DE a že dva až tři dny... A to v pátek byl svátek tak případně pondělí. Tak už ve čtvrtek ráno mi volali že to tam mají. Takže milé překvapení. Jinak kde jsem se všude možně ptal tak mi řekli že nedokáží vyrobit přesnou kopii... Aspon jsem měl jistotu že perfektně sedne...
Nic méně v pátek svátek pak víkend takže až v pondělí jsem odvezl vnitřní plastový podběh na svaření jelikož byl na jednom místě prasklý tak jsem si řekl že když už je venku tak že to nechám opravit... Dnes jsem podběh vyzvedl a upravil tak aby šel vyndat aniž bych musel demontovat nivo... Vše zapojil, přišrouboval, dotáhl a nakonec vše řádně umyl aby to nebylo celé zamaštěné. Zítra už jen koupím olej...
A teď už na to sotva vidím takže přeji dobrou noc... A přidávám dvě fotky do svého "deníčku"

-
zzeli
Krasa, pri kazdy vymene kol pohled na dobre odvedenou praci
Skoda, ze se nepovedlo najit nekoho kdo udela repliku.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green