takze par sprav
na kozenych sedackach a ich prestriekaniu sa prave venuju v servise na kozu ale poziadali ma aby som tie sedadla respektive ci by som ich vedel spravit tak aby sa operadlo sklopilo do polohy na lezato nakolko je tam elektrika kopa elektriky a nechcu v tom servise na kozu nieco pokazit. tak som sa nakoniec zastavil za mechanikom a on ich jednoducho rozobral takze mi ostalo sedadlo a operadlo zvlast takze pre ludi v servise na kozu je to idealne a mozu tu kozu prefarbit po celej strane beztoho aby to bolo niekde vidiet alebo nedobre spravene.
Dneska mi prisiel vyhrievany volant aj s kruzkom a co ma najviac potesilo tak nieje prepadnuty bag je to pekny volant. rozhodol som sa este pred jeho montazou do auta nechat znova nafarbit kozu na cierno co ma bude stat 30 eur.
auto sa uz nachadza u mechanika a asi tam par dni aj ostane.
rozhodol som sa ze sa bude menit aj cela automaticka prevodovka za druhu co ma bude stat dalsich 650eur
moja terajsia prevodovka ma asi cosi za sebou .
pri studenom starte prevodovka nevie preradit na vyssi stupen a toci do 2000 az 2500 a proste neprehodi... potom ta hodi kvalt a auto sa cele posunie dopredu.
niekedy ked pridam plyn prevodovka sa posunie a podradi na 2000 otacok a auto je lenive a az po par sekundach prevodovka kopne a hodi tam nizsi stupen a auto vystreli.
dalej pri zaradeni spiatocky sa caka cca 2 sekundy a auto silno kopne dozadu.
ked z Dcka preradim na Nko a pockam asi 3 sekundy a potom zaradim R tak auto uz nekopne.
tak dufajme ze ta dalsia prevodovka bude funkcna
uz sa momentalne dava dole z auta