Moje Prve BeEmWe E38 750iL V12
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
zzeli
Re: Moje Prve BeEmWe E38 750iL V12
Taky nevim proc by se mel menit stabik. Tomu se nemuze nic stat dokud nezrezne tak, ze praskne, coz se nikdy nestane. Smysl ma menit silentbloky a tycky. Pokud jsi estet, tak ho vyndej, obrus a natri.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
- Huff
Stačí trochu číst fórum. Jestli má stejný problém jako Vojta, tak je na místě ho vyměnit:zzeli píše:Taky nevim proc by se mel menit stabik. Tomu se nemuze nic stat dokud nezrezne tak, ze praskne, coz se nikdy nestane. Smysl ma menit silentbloky a tycky. Pokud jsi estet, tak ho vyndej, obrus a natri.
viewtopic.php?f=21&t=1740&p=46307&hilit ... tor#p46307
BMW E32 730ia V8
- Tomas750iL
No ja mam presne priznaky co popisuje na strane 21 a 22
A ja som uz vsetko vymenil na prednej napravy vcetne tyciek a ulozeni a klepani je tam porad. Takze uz zostava len stabilizator.
A ja som uz vsetko vymenil na prednej napravy vcetne tyciek a ulozeni a klepani je tam porad. Takze uz zostava len stabilizator.
V12
- scorpion
Parádní!!! To by chtělo udělat pak nějakou vládní kolonu...Tomas750iL píše:Takto nejako to vyzera s provizornou vlajkou z tesca![]()
na stranke http://www.vlajky.sk som si nechal spravit take ake maju v prezidentskej kancelarii coz je rozmer 30x20 a tato z tesca je tusim ze 60x40. na pohlad sa mi ta 30x20 zda dost malinka oproti 60x40 no takze 11 maja budu a mozem si prene prist pretoze teraz nemali na sklade taku s mojim priemerom do stoziarka coz je presne 1,5cm.
konecne sa to auto priblizuje mojim predstavam. teraz este zohnat druhy stoziar niake pekne kolesa a chrom listy... aj ked ten shadowline nieje skaredy ale nevynikne ttak pekne ako s chrom
-
zzeli
Tak to pak jo, jestli je takhle moc zuzenej.Huff píše:Stačí trochu číst fórum. Jestli má stejný problém jako Vojta, tak je na místě ho vyměnit:zzeli píše:Taky nevim proc by se mel menit stabik. Tomu se nemuze nic stat dokud nezrezne tak, ze praskne, coz se nikdy nestane. Smysl ma menit silentbloky a tycky. Pokud jsi estet, tak ho vyndej, obrus a natri.
viewtopic.php?f=21&t=1740&p=46307&hilit ... tor#p46307
- Tomas750iL
no popravde neviem ako stabik vyzera ale ked nato idem logicky a sedliackym laickym rozumem
tak som vymenil nasledovne
Horne ramena
Spodne ramena
tycky stabiku
ulozenia stabiku
tyc riadenia
capy riadenia ( nejsem si isty ake je tam y v capy )
dalej
Kotuce
Platnicky
Druhe kolesa
Vyvazenie kolies
Geometria
Pruziny su v poriadku
EDC v poriadku pruzi
teda jedine co som tam nevymenil je cely ten stabilizator a tie plechove neviem ulozenia asi tlmicov zhora co do nich ide kablik ale tie vyzeraju v poriadku a mne to klepe do volantu a do podlahy az k spolujazdcovi ked dam nohy na podlahe polozene na tej sikmej ako su pedaly tak ked to kopne a klepe tak to citim do podlahy a vodic to citi ako puknutie vo volante
a este som nemenil tu volantovu tyc kde sa otaca volant
a navyse som si vsimol ze pri vytoceni kolies a brzdeni sa zacne divne preskakovat v naprave ako keby sa zadrhavali kolesa a tiez pri uplnom vytoceni a vytoceni naspet do opacnej strany sa kolesa zadrhavaju a volant tiez .
takze nic ine tam uz nieje okrem vymeny stabiku a volantovej tyce
takze zajtra sa ide objednat a necham to vymenit.
Horne ramena
Spodne ramena
tycky stabiku
ulozenia stabiku
tyc riadenia
capy riadenia ( nejsem si isty ake je tam y v capy )
dalej
Kotuce
Platnicky
Druhe kolesa
Vyvazenie kolies
Geometria
Pruziny su v poriadku
EDC v poriadku pruzi
teda jedine co som tam nevymenil je cely ten stabilizator a tie plechove neviem ulozenia asi tlmicov zhora co do nich ide kablik ale tie vyzeraju v poriadku a mne to klepe do volantu a do podlahy az k spolujazdcovi ked dam nohy na podlahe polozene na tej sikmej ako su pedaly tak ked to kopne a klepe tak to citim do podlahy a vodic to citi ako puknutie vo volante
a este som nemenil tu volantovu tyc kde sa otaca volant
a navyse som si vsimol ze pri vytoceni kolies a brzdeni sa zacne divne preskakovat v naprave ako keby sa zadrhavali kolesa a tiez pri uplnom vytoceni a vytoceni naspet do opacnej strany sa kolesa zadrhavaju a volant tiez .
takze nic ine tam uz nieje okrem vymeny stabiku a volantovej tyce
takze zajtra sa ide objednat a necham to vymenit.
V12
- Tomas750iL
Dneska som si objednal komplet filtre ale zda sa mi ze tam chyba este niaky druh filtra? no neviem skratka som potreboval palivovy a vzduchovy a kabinovy
http://www.ebay.de/itm/BMW-750i-750-i-E ... 23358595f2
zajtra idem do BMW a objednam:
Stabilizator
2x poklicky na kolesa Styling4
druhy stoziar na vlajku
Dalej zajtra idem prezut gumy na kolesa styling4 juj tesim sa moc
a idem na autovrakovisko pohladat ci tam nenajdem niake chrom listy na zadny a predny naraznik
a ked pride stabilizator a filtre tak to idem dat mechanikovy na vymenu a auto podstupi odhdzovaciu kuru v motorovom priestore a dneska som si vsimol ze podbehy mam hrdzave zospodu. pravdepodobne to niekto iba nastriekal do farby auta nakolko sa zospodu odlepuva lak a pod nim je hrdza nie moc ale zaciatky tam su
no a uz mi chyba len zapojenie sedaciek a zadnej multifunkcnej opierky a DVB=T a potom mozme spachat niaky mini zraz
rad by som sa svami stretol a este radsej sa povozit na vasej sedme a vy na mojej a zistit napriklad ako radi vasa prevodovka no a tak
http://www.ebay.de/itm/BMW-750i-750-i-E ... 23358595f2
zajtra idem do BMW a objednam:
Stabilizator
2x poklicky na kolesa Styling4
druhy stoziar na vlajku
Dalej zajtra idem prezut gumy na kolesa styling4 juj tesim sa moc
a idem na autovrakovisko pohladat ci tam nenajdem niake chrom listy na zadny a predny naraznik
a ked pride stabilizator a filtre tak to idem dat mechanikovy na vymenu a auto podstupi odhdzovaciu kuru v motorovom priestore a dneska som si vsimol ze podbehy mam hrdzave zospodu. pravdepodobne to niekto iba nastriekal do farby auta nakolko sa zospodu odlepuva lak a pod nim je hrdza nie moc ale zaciatky tam su
no a uz mi chyba len zapojenie sedaciek a zadnej multifunkcnej opierky a DVB=T a potom mozme spachat niaky mini zraz
rad by som sa svami stretol a este radsej sa povozit na vasej sedme a vy na mojej a zistit napriklad ako radi vasa prevodovka no a tak
V12
-
zzeli
To zni jako to horni ulozeni tlumicu, ktere jsi jako jednu z mala veci nemenilTomas750iL píše:pri uplnom vytoceni a vytoceni naspet do opacnej strany sa kolesa zadrhavaju a volant tiez
- Tomas V8
No pokud Ti to škube s volantem, že jakoby vynechává, tak to určitě není uložení, ale servo na odchodu 
- Tomas750iL
Nie nie servo ide v pohode ale zadrhavanie ako by som to povedal...ako keby si prstom presiel po gumenom povrchu do protismeru 
V12