Nechával jsem dělat komplet výměnu oleje s proplachem u e38 s almarou 5hp24, přístup perfektní,všude čisto včetně oblečení mechaniků

Maník ačkoliv bylo pondělí ráno a měl zcela čistý montérky,hodil igelit na sedačku,volant a jeli jsem auto projet, celkem to nešetřil, zkoušel všechny režimy atd, řekl že to řadí dobře,přesto jsem výměnu chtěl provést, byla sepsán protokol o převzetí i s předběžnou cenou - 12000kč, na mou námitku že tolik s sebou nemám, mi bylo řečeno že to určitě tolik nebude. po výměně která trvala i s pauzou na oběd a školením o zacházení s novou diagnostikou kterou jim bohužel zrovna přivezli, to trvalo cca 6 až 7 hodin, za což se mi omluvili, bez toho školení by to bylo kolem 5 hodin, čekali až motor schladne na správnou teplotu atd, výměna se musí totiž prý provádět za určité teploty, na vaně strhnul pár šroubků, takže jel pro nové

diagnostiku jsem nechtel,uz jsem spěchal do práce.
celé to stálo 7500kč
velmi profi přístup, bylo vidět že ví co dělá a rozumí tomu, vše na co jsem se zeptal obsáhle vysvětlil, mimochodem takové auto tam maji tak dvakrát do roka a e38 tam ještě nebyla

takže vřele doporučuji....