P3RF3KT e38 740i Supercharged Individual - PRODÁNO

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
herman17

Re: P3RF3KT a jeho e38 740i Individual

Příspěvek od herman17 »

dej sem foto z vetsi dalky, chci to videt, jak to lezi :D
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Nelze. Prozradil bych spousty dalsich veci co je na tom zase jinak. Z urcitych duvodu musim zustat do Bigu tajnej :lol: ale musim rict ze jak kolem toho chodim tak je to ted jako celek neco silene uzasnyho. Zajimalo by me kdy se mi to auto okouka 8-)
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
scorpion

Příspěvek od scorpion »

Perfekte neokouká se ti.. :-D Jelikož ty každých půl rok chodíš kolem jiného auto jelikož ho stále měníš víš... :-D
Obrázek
herman17

Příspěvek od herman17 »

OK teda :lol:
Ja teda nic tak casto nemenim, ale taky se na nej musim porad divat :)
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

silene krvacim jako kazdej rok pred bigem. na aute je mrte novych veci. Kdo prijede na big uvidi na zivo, kdo ne tak se podelim az po bigu. Do te doby pssst :idea:
scorpion

Příspěvek od scorpion »

Jo musím uznat, že to máš konečně pěkný!!! :-D Myslím, že šance si něco odvést ze srazu domů máš velkou! Já až dnes začal něco dělat na autě ale jak to stihnu to nevím... :lol: :lol:
Obrázek
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Tak máme po bigu a jelikož fotek už je všude mraky, můžu se vším ven. Od posledního update co jsem sem psal se toho změnilo opravdu hodně.
Zásadní a nejvíc viditelná věc která to auto degradovala někam kam co většina z vás neuznává byl výškově stavitelný podvozek od FK. Štelování přišlo jen do předu, jelikož zadek s pružinama -25mm je akorát. Dole je to asi o 8cm oproti sérii a leží to opravdu hodně. A stále je asi 5cm možnost jít níž :lol:
Další přišla na řadu konečně pravá alcantarová černá stropnice. Na přední část se nastěhovali fungl nové, nikdy nejeté originál světla přestavěné na Bixenon. Dále originál zrenovované oranžové přední blinkry a nové originál ledivny které nahradily ty rozlámané lakované do černa. Nové pravé zadní dveře. Tímto jsem konečně absolutně bez koroze.
Z technických věcí nová originál váha vzduchu, čidlo teploty nasávaného vzduchu, svíčky, hlavní přední ramena, jiný klimakompresor, napínák kladky na řemeny, palivové čerpadlo a z mého vraku na ND TOPová benzínová nádrž, která prošla před montáží pořádnou renovací a ošetřením aby byla snad už na furt.
Dále jelikož mě cca před 14 dny potkal na dálnici ve 160km/h defekt přední pneumatiky jsem byl donucen koupit fungl nové přední gumy v rozměru 245/30/21 když pomyslím na cenu, dělá se mi ještě teď mdlo :roll: :lol:
No a těsně před bigem jsem nechal olakovat kryty zrcátek, trojúhelníky zrcátek a plastovej rámeček kolem zrcátka. Na kufr přibyla lištička která byla z chromu taky přelakována do barvy auta.
Poslední věc co si vzpomínám, že jsem se ještě naučil jak přehodit vrchní díl tapců a přehodil jsem si koženej rozdrbanej vršek za hezkej nezničenej. Takže kdyby někdo třeba chtěl dát pryč z béžového celokoženého tapce ten hnusnej hnědej vrch a vyměnit jej za černej, dám jednoduchou radu jak na to :-)
Auto stále není TOP a dle mých představ. V nejbližší době je na řadě renovace předních sedadel a madel. Stále se bráním variantě barvení. Mám kontakt na člověka kterej by měl ty sedačky ušít fungl nové. Tak uvidím u čeho skončím. No a následně renovace podřených hran kol.
Fotky žádné dávat nemusím, jelikož po bigu jich koluje všude dost. Tímto bych chtěl poprosit, jelikož nejsem Facebook pozitivní, kdyby jste někde nějaké fotky našli, nahrajte mi je sem. Ať už z facebooku, nebo odkudkoli jinde.
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Tak pár fotek co jsem našel různě na rajčeti.cz

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
herman17

Příspěvek od herman17 »

No to me poser, mas to fakt krasny a kdyz se divam na ten intos, tak sedim s otevrenou hubou :o
Sice se s tema kolama asi moc nikam nehodi jet, ale vypada to luxusne ;)

Ps: mate nekdo tu fotku jak vam davaj ceny ve vetsim rozliseni?
Obrázek
Syrup

Příspěvek od Syrup »

chce to jeste oranzady dozadu :)
e46 330i EX, e34 ///M5 EX, e91 320d Mpaket EX |…| e38 740iA & e30 325i Cabrio Mtech II & Kia Ceed SW & Iveco Daily 35S13
Odpovědět