http://mapy.cz/zakladni?x=0.3672625&y=5 ... &id=131580
a pak ve městě WIGAN kousek od Manchesteru. A bylo zajimavé vidět ty rozdíly. Auta ta 500-1000 liber si nejčastěji kupovali rumuni a bulhaři s polákama co tam pracovali. No a ti byli nadšení co pořídily za super auta. Mazda či Honda nebo E36 320i to tam bylo dost často vidět. Vauxhall nebo jak se jmenuje ten opel poanglicku a škodovky taky.
To BMW e36 jsem potkal několikrát pěknou 328i nebo M3 a většinou M3 řídila nějaká ženská což jsem nechápal.
Pak jsem potkal párkrát 540i e39 většinou starší bohatší člověk co měl i nějaké zlato na sobě. To jsem opravdu koukal většinou alpina original nebo klasika vyjimečně Mpacket.
Dost bylo E60-61ek co tam začínali jezdit.
Bochniky a E38 bylo minimálně ale občas jsem bochníky E66 nebo E65 potkával v bohatších městech častěji.
Mají tak velice drahé pojistky na objem a výkon auta. Takže si je plno mladejch nemuže dovolit. Proto kupuje slabší motory i objem auta.
Kde jsi konkrétně nebo cestuješ přes celou anglii ?
mrkni se na ceny IT techniky a pak na ceny dílů na auta. Kamoš si dovezl krásné ALU kola na auto za polovinu co tady v ČR. Takže se dalo ušetřit i na oblečení značkovém.
Osobně jsem měl 3x rifle v akci po 3librách a plavky za 3,5 což bylo oproti ČR zadarmo. BMW bazar byl taky super levnej. Mám znak na auto za 2libry ještě originál kupovanej na velkejch výprodejích od lidí co bejvali jednou za čas. a TV za 8 liber i s DVD. To nám tenkrát stačilo na koukání