Tak na příští sezonu bude opět změna interiéru. Původní interiér sice zůstane, ale barevně bude uplně jiný. Pustil jsem se do renovace interiéru, kde jsme zjistili že to co bylo v autě již absolutně nesouhlasilo s tím jak interiér vypadal když byl nový. Současná barva byla žlutá až se zelenym odstínem. To co jsem viděl po renovaci sedačky, nestačil jsem se divit. Původně jsem renovátora nařkl ze špatně namíchané barvy. Vyvedl mě ihned v omyl důkazem fotografií přední sedačky se sundanými zády a barvou kůže kam nikdy lidská ruka nesáhla a sluneční paprsky nesvítili. Stejnou barvu jsem potom nacházel mezi švama, nebo jenom pod zadní opěrkou, kterou když jsem vyndal, tak místo pod ní bylo oranžové. Kůže dle štítků různě poschovávaných po částích interiéru má název Modena Gelb a její pravá barva je žlutá s nádechem do okrově oranžové. Na řadě je tedy renovace celého interiéru, kterej touhle cestou dovedu konečně do top fáze. Je fakt že auto bylo tak trochu navrch huj ale uvnitř fuj. Dával jsem furt jen fotky z dálky, teď trochu poodhalím pravou tvář..
A další fáze bylo nové vyplnění bočnice u řidičovo sedačky, kde ta původní vypadala nějak takto..
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
Vážně, pěkná práce. Nebudu se ptát na celý interiér, protože odpověď nedostanu, ale zeptám se alespoň na cenu jedné sedačky, kolik to koštuje? A kdo to dělá? Peceokuzi.cz?
Budu potřebovat 2x sedačku v barvě begie v Z4ce, sice to není úplně hrůza ale u roadsteru/kabrioletu je to v podstatě část karoserie a nové už to není
(Nebo že by sis uděla čas ty, Vojto? )
Alpina B6 e63 4.4 Alpina Blue, M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual Dravit grey, Z3 Coupe 2.8 M52TU cosmosschwarz manual… a pár dalších non BMW
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné http://WWW.BOZENOV.CZ
Mate nekdo tuseni, jak dlouho to vydrzi? Mam ted na mysli opravu takoveho poskozeni, kde jsou takove ty praskliny/zlomeniny, ale jeste to neni roztrzeny. Nabarvene casti predpokladam vydrzi tak dlouho, kolik se tomu venuje pece / vrstev barvy. Jde mi o to, abych pripadne nevyhodil nemaly peniz za renovaci a za pul roku pouzivani (ne clovekem co ma 50kg ) to bylo v puvodnim mizernem stavu, byť se supr barvou.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green