Chcípá po studeném startu

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
volf-m

Re: Chcípá po studeném startu

Příspěvek od volf-m »

Já to chci mít v kupě pořád, spíš mě při dnešní diskusi s Oxíkem napadlo, že se tu o problémech V8 moc nemluvilo dokud jsme to tady nerozjeli my.
BMW E38 750iA Individual

BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
Hugo

Příspěvek od Hugo »

V8 je tak jednoduchy motor, ze sa tam prakticky nema co pokazit :-D teda az do tej doby, pokial niekto donho nenafusuje plyn :lol:
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

Mno jo, ale že se o tomto problému s LPG dozvídáme až teď, když už na to jezdí tolik lidí a max jsem četl, že si někdo stěžoval na horší neutrál, ale určitě ne na to, že by mu vynechávali válce a šlo to špatně do otáček. Akorát Králík v LPG topicu, si vzpomínám, zmínil, že to chce jednou za čas project 1 - 2 benzínové nádrže, když se to auto začne na benzín chovat hůře, aby se to zase srovnalo.
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Ano to se říká od pradávna. Pokud tomu autu za 5 let dáš čuchnout benzínu ta kakorát na minutu při startu, tak je jasný že je z toho volajaké zmatené..
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

Já to takhle dělám pořád a na benzín to stále jede lépe, než na LPG. Pouze neutrál mám u zahřátého motoru horší, bez ohledu na zvolené palivo.
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Já jezdil chvíli na benzín když jsem ho koupil a od té doby pak cca těch 12 tisíc jedině LPG krom benzínu na starty. Asi zkusím jet třeba o víkendu do Plzně a zpět na benzín.
BMW E38 750iA Individual

dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

To jsi za 3 měsíce s tím autem zvládnul už 12 kkm? Pěkný :-) Pak i chápu, že se s ním nechceš rozloučit ani na blbý týden. A teď si představ, že bys to prodal :-) To by se špatně zvykalo na jiné..
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Nájezd mám kolem 3000km měsíčně, můžu jezdit mezitím kompostem, ale stejně jak psal P3RF3KT to už Snejk odmítá řešit. Kdybych to prodal tak koupím bochníka, to bych pak zas tolik neplakal ;)
BMW E38 750iA Individual

zzeli

Příspěvek od zzeli »

Kdyz reknes Snejkovi kouzelne slovicko, ze to neni nafta, tak mas garaz otevrenou :D Za zeptani nic nedas. Bud te posle do haje, nebo rekne prijed. Na predsudky kasli, jestli to chces zkusit vyresit. Proste se chop telefonu, napis SMS a pak volej a volej. Casem ti odepise nebo dokonce zvedne telefon, to je jistota. Variantu prijet naslepo bych u tebe vypustil. A pak budes vedet, jestli to prodat anebo ne.
Jinak jestli bochnik koupis ve stejne cenove relaci jako e38, tak mozna plakat nebudes, ale solit budes stejne, spis tak dvakrat vic. Zadny auto, ani bochnik neni zaruka kvality, kor kdyz je brany pod cenou. A kdyz si odectes chod motoru, tak jsi s autem spokojeny ne? Jestli tusis, ze bys zacal resit dalsi kraviny, tak je to na povazenou.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Jinak je to snad v pořádku, až na klasický problém, že to semtam hnije - hlavně spolujezdcovo dveře. Jinak zkusím teď víkend bez LPG - jestli bude nějaká změna. Samozřejmě na takhle starém autě se může ze dne na den vysypat cokoli, do toho nikdo nevidí. Koupě auta pod cenou je otázka, já vždycky každýmu říkám, že když už si koupit vrak, tak alespoň levně, protože cena tady v ČR stavu málokdy odpovídá. Tím nemyslím, že za 50 seženeš super e38, ale že za 150 být super nemusí a stejně tak e65 za 300 nemusí být nic extra.
BMW E38 750iA Individual

Odpovědět