Chcípá po studeném startu

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
P3RF3KT

Re: Chcípá po studeném startu

Příspěvek od P3RF3KT »

Je to jen o sestelovani. Me jede na oboji stejne
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
oxik

Příspěvek od oxik »

herman: to uz ted vim taky, ale 60ti letej deda v novym Sku se o takovy veci nezajima :D
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
herman17

Příspěvek od herman17 »

No ja nahodim svice a hned to jedu seridit. Bohuzrl Jarax Landi Renzo nedela, tak musim navstivit nekoho jinyno. Jeden chlap tady chce za serizeni 3500, ale prej kdyz to ma byt poradne, tak to ani levnej udelat nejde. Ja jsem to ted zas rozjezdil na benal a uz to jede zase v pohode. Jak mile ujedu par km na lpg, dalsi den se s tim nedomluvim, takze na 100% je to tim plynem.

PERFEKTE diky za rady, necham radeji prehrat i ten soft :)
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
volf-m

Příspěvek od volf-m »

3500 bych nedal, to si raději koupím kabel sám.
BMW E38 750iA Individual

BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
zzeli

Příspěvek od zzeli »

Kdyby to byla konecna cena a ne dalsi naklady za dalsi dily a kdyby dal zaruku nebo dalsi serizeni zdarma, kdyby se to zase rozhasilo, tak proc ne. Ale obavam se, ze to nebude tento pripad.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
herman17

Příspěvek od herman17 »

On ma i cerpaci stanici a kdo u nej servisuje, ma 50haliru na litr slevu :D ale ten plyn je tam drahej :lol:
Jako taky mi to prijde moc, ale kdyz si koupim tu diag z ebay, tak tam akorat neco poseru. Ja tomu nerozumim a nevim jaky hodnoty tam nastavit, aby to vstrikovalo presne v tu dobu co ma. Tady na tom jak neco blbe nastavim, tak mi to podpali ventily ne? Nebo teda pod pojmem serizeni lpg si prestavuju i serizeni techto hodnot. Jinak nevim co se tam teda dela
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

Když si s tím vysloveně hraje, tak asi ano. Mě při seřízení jen řekl, ať zapnu co se dá a vytočím volant, aby běželo servo, pak zmáčknul v programu tlačítko "Seřídit" a bylo hotovo.
Naposledy upravil(a) dunnst dne stř říj 28, 2015 1:09 pm, celkem upraveno 1 x.
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Teď se pouštím do spekulací, ale vzhledem k tomu kdo všechno dneska dělá plyn to zas taková věda (seřízení) být nemůže.
BMW E38 750iA Individual

BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
herman17

Příspěvek od herman17 »

No prave ze to dela plno lidi a polivina spatne, takze to dam radeji nekomu, na koho mam dobre recenze
Obrázek
herman17

Příspěvek od herman17 »

Tak po vymene svicek si nejspem uplne jist, jestli to pomohlo ;)

Najel jsem 400km na benzin a 70km na lpg. Vymenil svicky a jel to projet. Auto jsem o pul 11 vecer odstavil a dnes v 6:00 jsem usedl.

Po nastartovani to nezdechlo, ale na volnobeh se to trepalo a zase blikala kontrolka motoru. Za chvili zhasla a v pohpde jsem odjel.

Ted ale bohuzel nedokazu rict, jestli pomohly svicky, nebo tech 400km na benzin :)... to ukaze cas :D

Stare svicky byly uz trchu do bíla, ale rekl bych ze vsechny stejne. Ocisloval jsem si je a schovla, ze si je prohlidnu poradne az na svetle ;)
Obrázek
Odpovědět