Kitrop a jeho E38 730d
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- herman17
Re: Kitrop a jeho E38 730d - THE END!!!
Drzime palce 
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

http://WWW.BOZENOV.CZ
http://WWW.BOZENOV.CZ
-
zzeli
Bych naopak cekal, ze dojde k presmerovani financnich toku smerem do sedmy, ale asi je to slozitejsi. Tak at se zadari vse dle predstav a sedma dela i dal radost 
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
-
kitrop
- Kontaktovat uživatele:
Nejsmutnejsi na tom je, ze sedma jeste radost nezacla delat. nepocital bych teda 4 hodiny na bigu na show and shine kdy nemusela jezditzzeli píše:a sedma dela i dal radost
BMW 730d E38 fl N46530
- Filozof
no ono by možná bylo na 7mu ale jak jistě všichni víte když odchází žena tak se stejně musí platit výpalné . Jsou tady zavedené praktiky že žena odejde ale platit se musí ... takže člověk něco vydělá a dalších X tisíc jde pryč a pak něco snad i zbyde....
JE to smutné akorát jsme to řešili u kámoše. Taky žena odchází a on na krku dluhy kolem 400tis a barák co neuživí cca 15tis měsíčně spolkne ...plus výpalné které po něm chce ... no mazec ...ale to je jinej příběh.
Držím palce a pak na rande nezapomeň se ptát holky zda má taky ráda auta a třeba .... BMW případně zda to není fanynka která ti pak udělá i radost nějakým pěkným dárkem k BMW apod.
JE to smutné akorát jsme to řešili u kámoše. Taky žena odchází a on na krku dluhy kolem 400tis a barák co neuživí cca 15tis měsíčně spolkne ...plus výpalné které po něm chce ... no mazec ...ale to je jinej příběh.
Držím palce a pak na rande nezapomeň se ptát holky zda má taky ráda auta a třeba .... BMW případně zda to není fanynka která ti pak udělá i radost nějakým pěkným dárkem k BMW apod.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

-
kitrop
- Kontaktovat uživatele:
Treba to dobre dopadne... Patek, sobota jsem v praze, takze si od caknakise vyzvednu prevodovku, a v pondeli mi to snad zprovozni a pak budu jezdit zase...
BMW 730d E38 fl N46530
-
DDT
1. na auto se klidně vyser, životní priority jsou jinde a pokud ti odchází žena a dítě tak priorita E38 opravdu není
2. i přes to, že se mi to auto líbí, tak pro 90% populace je to cikánský pelech, jezdí v tom hlavně socky, puboši, egohoniči a lidi co by rádi auto z luxusní řady ale nemají na lepší, jen mizivé procento E38 jezdících po ČR nedělá ostudu (moje například dělá ostudu). E38 v dobrém stavu ocení nějaký chlap, ženským je to fuk, zlatokopky chcou nové, normální baba auta nerozeznává, většinou jen barvy.
takže za mně, pokud jsi v takové situaci tak na E38 neber ohled, šperk co by rostl na ceně asi nemáš, to tady mají tak dva lidi a jeden je v tom za nesmysl............ možná oba
tolik za mně
2. i přes to, že se mi to auto líbí, tak pro 90% populace je to cikánský pelech, jezdí v tom hlavně socky, puboši, egohoniči a lidi co by rádi auto z luxusní řady ale nemají na lepší, jen mizivé procento E38 jezdících po ČR nedělá ostudu (moje například dělá ostudu). E38 v dobrém stavu ocení nějaký chlap, ženským je to fuk, zlatokopky chcou nové, normální baba auta nerozeznává, většinou jen barvy.
takže za mně, pokud jsi v takové situaci tak na E38 neber ohled, šperk co by rostl na ceně asi nemáš, to tady mají tak dva lidi a jeden je v tom za nesmysl............ možná oba
tolik za mně
E38......zase
- dunnst
- Kontaktovat uživatele:
S těmi prioritami bych to viděl stejně, rodina rozhodně přednější, než nějaké auto.
Za sebe zase musím říct, že jsem potkal už pár ženštin, které to brali jako pozitivní, že člověk tu sedmu má. Jednak že má nějaký koníček a jednak proto, že je to velký a jede to a to se mnohým holkám taky líbí, i když je to starší auto, to naštěstí ženštiny v mém okolí moc neřeší, dokud do toho teda nemaj usednout jejich děti.
Za sebe zase musím říct, že jsem potkal už pár ženštin, které to brali jako pozitivní, že člověk tu sedmu má. Jednak že má nějaký koníček a jednak proto, že je to velký a jede to a to se mnohým holkám taky líbí, i když je to starší auto, to naštěstí ženštiny v mém okolí moc neřeší, dokud do toho teda nemaj usednout jejich děti.
- Tomas V8
Bohužel je to tak a byl to i jeden z důvodů proč jsem po 7 letech piplání auto prodal s prodělkem, ikdyž ostudu určitě nedělalo. Ale když Tě několikrát osloví dvěstěkilový cikán na parkovišti, že to od Tebe za 50 koupí, že už jich pár měl a pak vidíš kdo v těch sedmách převážně jezdí ... Tohle není auto pro které by člověk brečelDDT píše: .... 2. i přes to, že se mi to auto líbí, tak pro 90% populace je to cikánský pelech, jezdí v tom hlavně socky, puboši, egohoniči a lidi co by rádi auto z luxusní řady ale nemají na lepší, jen mizivé procento E38 jezdících po ČR nedělá ostudu (moje například dělá ostudu). E38 v dobrém stavu ocení nějaký chlap, ženským je to fuk, zlatokopky chcou nové, normální baba auta nerozeznává, většinou jen barvy.
- oxik
zensky by zraly X7.. bmw, velky, luxusni, vysoky, drahy 
-
zzeli
cerveny 
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green