Chcípá po studeném startu
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- volf-m
Re: Chcípá po studeném startu
By člověk řek, že se ty naše dámy v letech jentak ničeho bát nebudou a přitom jsou nervóznější a nervóznější.
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
- oxik
Dneska ukázkový start ještě při nižší teplotě, asi si ze mě dělá srandu 
-
caknakis
Já se s Ascotem seznámil, když vy dva jste o něm ještě ani neměli tušenípavel.rossi píše:zzeli píše:Ascot se neciti dobre, kdyz se sevreny mezi zdma, Ascot rad otevreny prostorcaknakis píše:Nooooo....já teda nechci bonzovat....ale když jsem měl mAscota na dílně, tak to zas takový šepot kvetin nebyl....![]()
A hlavně byl nervózní, že je v rukou někoho pro něho neznámého. Až se setkáte podruhé bude klidnější jak Ascot, tak volnoběh.
![]()
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
-
Strosek
Hlásím se do klubu špatných startů.
Mám podobný problém.
Nastartuju - samozřejmě na benzín a po cca 4 vteřinách začne mít tendenci chcípnout. Tak ho radši vypnu a po 2. nastartování je to už lepší. Ale stejně než se ohřeje, tak to rozhodně není chod za studena na volnoběh = otáčky by měly být vyšší, ne se dávit...
Ani brzdy nejdou dobře - tak mě napadlo, jestli není problém s udržením podtlaku.
Zkusil jsem odpojit čidla teploty vody = nic. Těma to s největší pravděpodobností nebude. Nastartoval jsem s odpojeným čidlem teploty vody - ale při přidání plynu to zdechlo = asi uchlastáno.
V elektrice snad problém nemám - svíčky jsem měnil 2x. Žádná změna. Olej okolo svíček nemám. Vyměnil jsem regulátor tlaku paliva i tu membránu vzadu na sání.
Mám podobný problém.
Nastartuju - samozřejmě na benzín a po cca 4 vteřinách začne mít tendenci chcípnout. Tak ho radši vypnu a po 2. nastartování je to už lepší. Ale stejně než se ohřeje, tak to rozhodně není chod za studena na volnoběh = otáčky by měly být vyšší, ne se dávit...
Ani brzdy nejdou dobře - tak mě napadlo, jestli není problém s udržením podtlaku.
Zkusil jsem odpojit čidla teploty vody = nic. Těma to s největší pravděpodobností nebude. Nastartoval jsem s odpojeným čidlem teploty vody - ale při přidání plynu to zdechlo = asi uchlastáno.
V elektrice snad problém nemám - svíčky jsem měnil 2x. Žádná změna. Olej okolo svíček nemám. Vyměnil jsem regulátor tlaku paliva i tu membránu vzadu na sání.
E38 740i motor M60B40, LPG
- dunnst
- Kontaktovat uživatele:
A ty v tom máš LPG? Pokud ano, jakou značku?
-
Strosek
- herman17
Tak ja ted s tim nemam sebemensi problem, protoze jezdim jen na benzin. S tim podtlakem mas mozna pravdu, ja mam rozpadlou takovou plastovou roztrojku, co vede do posilovace brzd. Drzi teda silou vule, ale kdyz ji oddelam, tak to malem zdechne.... jenze tady mi nejde do hlavy, ze to dela jen kdyz jezdim na lpg. Uz se s tim chystam k plynari a pevne verim, ze to pak bude OK 
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

http://WWW.BOZENOV.CZ
http://WWW.BOZENOV.CZ
- dunnst
- Kontaktovat uživatele:
Tohle by asi vydalo na samostatnou studii
Mě přijde, že to skoro vždycky dělá LPG, jen potom nechápu tu spojitost s benzínovými vstřikovači. Když už to dělá plyn, tak se nabízí otázka, jestli všichni výrobci (zatím se tu psalo o Landi Renzu a teď Magic), nebo jsou značky, které s tím takové problémy nemají. Jestli se to týká všech motorizací v E38, popř. pouze osmiválců (zatím jsem tu snad vyčetl M60/M62/M62TU). Však jsou tu mezi námi i dva plynaři, tak by mohli dát nějaké vyjádření 
- oxik
Počkej, Filozof ti vysvětlí, že Prins a 2.8i to nedělá 
Mišulin říkal něco o tom, že při provozu na plyn můžou benzínový vstřiky lehce uchcávat.. a to by rozhodilo směs, ale zajímavý bylo, že když jsme je při provozu na plyn odpojili, změnil se chod a to samý když jsme při provozu na benzín odpojili plynovej vstřik
divný 
Mišulin říkal něco o tom, že při provozu na plyn můžou benzínový vstřiky lehce uchcávat.. a to by rozhodilo směs, ale zajímavý bylo, že když jsme je při provozu na plyn odpojili, změnil se chod a to samý když jsme při provozu na benzín odpojili plynovej vstřik
- dunnst
- Kontaktovat uživatele:
No, já tam mam v tý svojí M60 Prins taky a nedělá mi to