Zdravím, mám dva dotazy.
1) nemáte někdo návod nebo tip na to, jak rozerbrat opěradlo u zadních sedaček ? Mám vyhřívané s polohováním opěradla i elektriké opěrky, ale jedna opěrka je nějaká rozbitá, protože při zapnutí pásu, kdy má vyject, tak v ní jenom něco cvaká, ale nevyjede, nevím, jestli prasklé nějaké ozubené kolečko nebo tak něco, rád bych to opravil, ale nevím si rady, abych tam alesponň nakounul, tahkkle tam je vidět mizerně jenom ze shora
2) z ničehož nic přestali fungovat ostřikovače, včetně intenzivního ostřiku, když dám intenziv, tak pouze slyším, jak cvakne relátko někde u spolujezdce, ale nestříká a normální nestříká vůbec nic a ani není nic slyšet. Pak nefungujou ani ostřiky světel, ale to už jsem tak koupil, na to se musím taky podívat, co jsem se tak dočetl, tak nejčastější problém jsou ucpané trysky.
Díky za pomoc
zadní elektrické sedačky e38Long + ostřikovače
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
flandis
zadní elektrické sedačky e38Long + ostřikovače
BMW 740iL e38 2001
-
PRAHAV8
Re: zadní elektrické sedačky e38Long + ostřikovače
1. Máš dobře zaraženou tu opěrku hlavy v tom mechanizmu? Možná máš jen vychozený kolečka v tom mechanizmu co to zvedá stačí koupit nový mechanizmus a máš hotovo.
2. Uvejvá ti kapalina? V jakem stávu jsou hadičky? Co motorky zkoušel jsi vyměnit? Pokud to je tryska tak odpoj hadičku a zkus ostříknutí a uvidíš.
2. Uvejvá ti kapalina? V jakem stávu jsou hadičky? Co motorky zkoušel jsi vyměnit? Pokud to je tryska tak odpoj hadičku a zkus ostříknutí a uvidíš.
-
flandis
Děkuji za rady, jak se na to dostanu, tak na to mrknu. Zatím jsem nezkoušel nic, spíš co se týká těch sedaček zadních, tak nevím jak odendat ty plasty horní, abych je nerozlámal
BMW 740iL e38 2001
- herman17
Motorky kdyztak mam, kdybys chtel. Jinak sedacky se daji cele krasne rozdelat. Ale nejdriv vyzkousej ty operky (tahem/lehkym skubanim) vytahnout co nejvic nahoru a pak je jednim svihem a silou vratit dolu. Nekdy to byva vapadeny a takhle se to opravuje
Snad jsem to popsal srozumitelne.
Snad jsem to popsal srozumitelne.
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

http://WWW.BOZENOV.CZ
http://WWW.BOZENOV.CZ
- fredy
- Kontaktovat uživatele:
Myslis ty dva plasty co do sebe zajíždí při polohování ? Tak na ty davej bacha. Jsou do sebe zacvakle a ještě jsou tam takové menší pružinky. Jinak to fakt vypadá na rozlomeny ten plast s vnitrnim závitem. Už jsem to také řešil.....
Naposledy upravil(a) fredy dne stř pro 02, 2015 9:15 am, celkem upraveno 1 x.
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
...
-
flandis
myslím ty plasty, co se skládají do sebe, když se polohuje opěradloPRAHAV8 píše:Jaké plasty? Dej sem nákres z ETK
BMW 740iL e38 2001
- fredy
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že kolega sedmičkář myslí díl č. 5flandis píše:myslím ty plasty, co se skládají do sebe, když se polohuje opěradloPRAHAV8 píše:Jaké plasty? Dej sem nákres z ETK
http://cz.bmwfans.info/parts-catalog/E3 ... djustable/
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
...
-
flandis
přesně takfredy píše:Myslím, že kolega sedmičkář myslí díl č. 5flandis píše:myslím ty plasty, co se skládají do sebe, když se polohuje opěradloPRAHAV8 píše:Jaké plasty? Dej sem nákres z ETK
http://cz.bmwfans.info/parts-catalog/E3 ... djustable/
BMW 740iL e38 2001