No ja som to tiez chcel menit nakoniec to skoncilo pretesnenim komplet celeho motora + vymena rozvodov Ak to chces dat dole musi ist dole napravnica alebo nadvihnut motor
Kluci jak to vypadá u motoru M52 ? u 728i to chci taky udělat. Ale tak 4cm a je tam náprava a nevím zda to protáhnu nebo se musí i tady náprava vyvěsit ...vubec nevím jak nějaké video zda to jde udělat v garáži s dírou pod autem případně je třeba zvedák ?
A další věc kupujete na přetěsnění vany těsnění nebo používáte na to spešl červenej silikon ? Tá spíše uvažuji o těsnění...
Nějaké video s postupem ? nějak jsem jej nedohledal, asi špatně hledám.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba
Když to má kod tak to koupím a pokud to kod nemá tak tam dam silikon ale ten používám jen občasně. Jinak rozhodně sem bych silikon nedával jsem zastánce toho že je lepší těsnění všude kde to jen jde.
Já jsem na 728i těsnění vany dělal, tak že jsem si povolil silentbloky motoru. Trochu vyheveroval motor,moc místa tam není, ale dá se to. Vydělával jsem vanu ven takže jsem oddelal i tyčky stabilizatoru a ramena, aby jsem mohl stabilizátor sklonit dolu, pak je tam o dost vic místa nějak takhle:
BMW 728i e38 2/98 DJ44922 (Mk3+4:3+phone+komfortsitze retrofit)
Honzo jsi borec. Já bych se do toho obával takto pustit sám. Asi bych musel vidět názorné video nebo s někým jako dopomoc. Měl bych z toho obavy, že bych to někde podělal ...a auto nedal dokupy bez znalostí co si mohu dovolit a co ne ...
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba