Podřazení z kopce

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
KOmar

Podřazení z kopce

Příspěvek od KOmar »

Zdravičko ve spolek, nějaké tipy na celkem nebezpečný projev auta, co by mohlo byt ko. Při jízdě z kopce nad 80 km/h kdy ťuknu lehce do brzdy aby auto podřadilo a brzdilo motorem, tak celekem silně jako by odskoči do strany, mám pocit ze tak o metr to s nim hodí ke krajnici. Na dešti si myslím ze hrozí smyk na sněhu tak rychle snad nepojedu :-). Par věci se na podvozku měnilo, mám za to ze dřív to dělalo i při nižší rychlosti. Aktuálně až od 80 a víc. Při nižší rychlosti je stabilita zachovana.

Jinak projeví se to takovým náhlým cuknutim do strany, jak kdybych najel na plošinu co je na polygonu :mrgreen:
Rejchy

Re: Podřazení z kopce

Příspěvek od Rejchy »

Můj tip jsou zadní velké silentbloky v těhlici k.o. To zadní kolo má pak pohyb jakoby v podélném směru k autu a jakoby zatáčejí zadní kola.Díl č. 2

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=33_0444
Ex E38 750ia DG26378 LPG
zzeli

Příspěvek od zzeli »

Jestli ti funguje rucni brzda, tak ji prubni, jestli to taky potahne. Koneckoncu pak muzes zkusit to kolo pokopat jestli v tom podelnym smeru neni nejak moc volny. Nebo s pomocnikem, ktery se bude snazit vyjet zadnim kolem na prekazku a treba na tom kole neco uvidis. Jestli to tak vydatne cuka, tak by ta vule mohla byt i videt.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
KOmar

Příspěvek od KOmar »

A vlastně zadní náprava nebyla moc OK Perfekt ji viděl a nějak už nebyly peníze ji dat do pořádku :-) ale díky za tip :!: pak dam vědět čím to bylo, ještě chvilku a už si taky založím kartu, toho auta už se nedá zbavit :D
Odpovědět