VANOS
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
danielkonderla
Re: VANOS
ano jel jsem stim fakt opatrne no...ale jinak neslo poznat zadna strata vykonu nic...i volno bezne otacky drzelo tak jak ma zadne kolisani...proste vsecko OK jako by nic jen ten hnusny zvuk no...sam sem zvedavy no jak to slozi jestli to bylo tim 
-
alap
Já měl sadu půjčenou od dodavatele dílů zdarma, jelikož jsem si od nich vzal všechny díky na opravu. A pokud bych díly nebral, tak za půjčení chtěli 500,- kaček. Bez poštovného, jen jsem asi týden čekal, než se uvolní.
ex e38 728ia 99 LPG
- herman17
A na kolik ta oprava vyjde? Dily, prace.... kazdej rika neco jinyho a dost se to lisi 
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

http://WWW.BOZENOV.CZ
http://WWW.BOZENOV.CZ
-
alap
Tak já mám r6, takže o dost míň jak ty Váše V8.
Já to dělal kvůli údajnému špatnému těsnění pod hlavou, takže komplet rozebrání, nové rozvody, generálka hlavy vč srovnání na magnetce a výměně gufer mě to vyšlo něco přes 10 s prací.
Já to dělal kvůli údajnému špatnému těsnění pod hlavou, takže komplet rozebrání, nové rozvody, generálka hlavy vč srovnání na magnetce a výměně gufer mě to vyšlo něco přes 10 s prací.
ex e38 728ia 99 LPG
-
Pete
aktuální zkušenost, chtěl jsem vyměnit jen těsněníčka od beisanu a po rozebrání rozvodů se sesypaly lišty rozvodů
takže jsem koupil i nové rozvody a s komplet přetěsněním a novou vodní pumpou když už, to vyšlo skoro na 12 tis(origo, mimo pumpy) jen za matroš a práce skoro 30h, vanosy jsem nelisoval přípravky a po seskládání vykazují slabé kvedlání takže jsem se poučil že nestačí vyměnit jen těsněníčka
někdy až bude chuť tak je zase vyndám a zkusím přelisovat podle návodu aby se nehýbali ty tři tyčky co z toho vanosu vykukují. Jinak na druhém autě jsem kupoval nové vanosy a opravdu šlape už pátý rok, jen to bylo o dost dražší 
735i 99" ex 328ic 95"
- oxik
A máte někdo rozpočet na 740i + co vše je dobré udělat k tomu, případně ještě tip na někoho, kdo na vanos M62TU nebude koukat jak péro z gauče? Na jaře bych se chtěl zbavit dieslového zvuku motoru a zvýšit i potenciální prodejní cenu, protože takhle si každej bude myslet, že to auto je v prdeli
-
Pete
dělal jsem to u známého na servisu, hodinovou sazbu mají asi 350, moje byla už třetí v řadě, teď jen vyrobíme ten přípravek na slisování toho vanosu aby to bylo stoprocentní, jen to je práce opravdu na několik dní...
735i 99" ex 328ic 95"