Řesení: Jak máš u motoru pojistky a u nich relatka a řídící jednotku. Tak mi tam někudy zatékala voda. A uhnili mi dráty pod relátkama. Nakonec přestaly jít i stěrače.
Relátka jsem vycvakal, koupil nove ,,kostky" pro relátka a znovu připájel dráty a nové svorky. ( hlavně nepoplést dráty!!! v nejhorším máš dráty popsaný v el schématu v chytrý knížce, ale je jen v angličtině a nebo v němčině. Je to ta tlustá modrá bychle asi za 2tis. možná to je i někde na netu) Ještě jsem projistotu vyvrtal dirku do spod, aby měla voda kudy odtékat. Ze záhadného duvodu se mi ta gumová hadička furt ucpávala. A od té doby je klid.
Ještě než to začneš dělat, ujisti se, že startér opravdu funguje! Stačí zajet autem někam na rampu. Vyřadit rychlost a vzít drát, jeden konec dát na ten tlustej kabel u startéru a a druhej konec dát na ten tenkej kabel u startéru. Pokud startér začne točit, tak je OK. Jde to i přes tu kulatou koncovku v motoru, jak se na ní napojuje diagnostika. Alespoň nemusíš lézt pod auto, jenže z hlavy si už nepamatuji, který dva piny musíš propojit. Ale určitrě byxs to taky někde našel na netu.