Renovácia predfl svetiel

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Spooner

Re: Renovácia predfl svetiel

Příspěvek od Spooner »

Asi všichni víme, čí to jsou slova :). Je to škoda, že majitelé takových krásných aut mají nejhlouběji do kapsy a chtějí za každou cenu ušetřit. Potom to tak vypadá. Snad takové auta postupně skončí u Perfekta na dvoře a zůstanou jen E38, kterých si jejich majitelé budou vážit a dopřejí jim to, co si zaslouží :)
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Filozof

Příspěvek od Filozof »

... já to koupil tak to auto a defakto jsem se dověděl až z letáku a odsud že tam mají bejt nějaká skla ještě uvnitř.
Ted dělám koplet novou kapotu a vše dělám precizně drahej a poctivej lak nové ledvinky a nové díly žádná izolepa a cigan wagen se nekoná ...

Tak prosím si nejprve ověřte informace.

Nejsem takovej vatař jako někteří z vás tady to přiznávám ale autu dopřávám co to jde. Drahej olej Millers přes filtry kapaliny co se tam mají vyměnit plus věci co odejdou hledám za rozumnou cenu ale většinou nové díly nebo origo jeté. Myslím si že řada 3kařů a 5kařů jsou na tom podstatně hůře.

Takže nehažte všechny lidi do jednoho pytle.

Navíc je rozdíl mít doma leštěnku kterou opečovávám a kupuji ji vše originální nebo auto na denní ježdění a stím že se člověk se taky snaží jej udržovat co nejvíce originální jak sjelo s fabriky a ještě mu doma vyčítají co vše autu dopřávám a pak tady slyším takové kecy.... :roll:
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Jak je to přísloví o potrefené huse? :D
Se hned nerozčiluj. Pokud máš čisté svědomí, tak ty řeči nejspíš nebyly o tobě ;).
Znám spoustu rozumbradů, kteří se snaží ušetřit na všem možném i nemožném. A ty auta podle toho taky vypadají. Nebudu jmenovat, ale totální prasárny dělají i členové, do kterých bys to vůbec neřekl :D :D :D
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Filozof

Příspěvek od Filozof »

ok v pohodě vím že každej k autu přistupuje jinak. Jen mi občas přijde že někteří do toho sypou lopatou peněz a ti ostatní co sypou jen trochu nebo kupují díly od jiných výrobců jsou ti co to ocmrndávají ... ono je fakt jiné mít doma leštěnku na víkendy co ji kluci kupují to nejlepší přímo od BMW nebo denní auto které si říká docela dost na pravidelném servise.

Jinak jasně souhlasím že bastlit tak krásné auta jako je e38 je k pláči když to občas člověk vidí ...ruzné tuningové upravy a podobně taky nejsem zastáncem.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Já se přiznám, jsem občas prase :D Jinak taky jsem se pokoušel vyleštit vnitřky a malinko to pomohlo, ale blbej dojem dělají hlavně skla od kamínků.
BMW E38 750iA Individual

BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
Odpovědět