Kitrop a konečně 740iL INDIVIDUAL

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
volf-m

Re: Kitrop a konečně 740iL INDIVIDUAL

Příspěvek od volf-m »

Tak abych řekl pravdu, taky si pohrávám občas s myšlenkou se na denní ježdění v e38 vykašlat a nechat ji jen do rezervy, na letní výlety srazy atd. Kdybych mě teď někdo poslal jet nějak třeba 5000km, tak radši než sedmu vezmu ženy 316i komposta, protože mu věřím 100x víc. Mám to trošku podobně jak to tu popisuje Korado, jen je mi líto ji odstavit když je spousta daleko horších.
BMW E38 750iA Individual

BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

No já to tak nějak mám, teda pozor zatím ještě ne, ale mám to tak v plánu :) 750tka by měla být jen na srazy a prostě víkendovky a na cmrdání sem a tam /nákupy, doktor atd./ mám nejlepší felicii co se dělala 1,9D :lol: i ze zadním křídlem. Díky tomu to drží na silnici jako přikované :lol:
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
Filozof

Příspěvek od Filozof »

já za 2-3kila vidím krásné auta co se dají koupit ....mám pocit že brzy bude nové video s Kitropem jako hlavní hvězdou a mohlo by tam být i BMW 740iL které si nově pořídil. (joke) :mrgreen:

Nechci tě nějak zrazovat ale mrkni na mobile.de jaké auta by jsis mohl koupit za 200-300tis co tě čeká a nemine případně někdo z klubáku, když prodává vonavku raději bych investoval do takového auta, které bude dělat radost a bude ve stavu 1A .(např. po dědovi či doktorovi co má najeto 150tis origo z německa)

Vem si tužku a sepiš si všechny investice, kdyby vše co vidíš bylo na sra.ku kolik to bude stát ...pořízení a práce mechanika. Možná tam něco funguje ale ber to jako radu kamaráda ikdyž tě neznám osobně, dokážu si tu situaci představit. Já měl e34 která měla super motor i interier ušel ale karoserie a podvozek začal byt tak špatnej, že raději šla pod cenu do světa. Když jsem to spočítal tak bych za to měl 2x krásnou e34.

Je to na tobě chlape a jsou to tvé peníze. Jen pokud do toho pujdeš počítej že to bude nejdražší servisovaná E38 v ČR :)

raději bych vzal něco podobného jako toto a do toho vrážel zbylých 100k
http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C ... 71000.html#
Naposledy upravil(a) Filozof dne úte bře 15, 2016 9:12 pm, celkem upraveno 1 x.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Po doktorovi :D
BMW E38 750iA Individual

Rejchy

Příspěvek od Rejchy »

Co se ti nezdá,jsou přece čistotní,auto nehuntujou ani nechlastaj,takže nebourají.Taky mám auto po paní doktorce,spotřeba na palubáku byla 12,5L a v kazeťáku zapoměla kazetu s hity typu ein kessel buntes :lol:
To je pak terno :twisted:
Ex E38 750ia DG26378 LPG
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Příde mi to jako takové bazarnické klišé. Jinak znám doktora, kterej je úplně super člověk, svojí práci žije a pomáhá lidem jak může a i o auto se stará příkladně. Pak znám dalšího, co je přesný opak, arogantní pako. Ten to bere tak, že si stejně koupí za 3 roky novotu, tak na auto úplně sere.
BMW E38 750iA Individual

kitrop
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kitrop »

Filozof píše: Nechci tě nějak zrazovat ale mrkni na mobile.de jaké auta by jsis mohl koupit za 200-300tis co tě čeká a nemine případně někdo z klubáku, když prodává vonavku raději bych investoval do takového auta, které bude dělat radost a bude ve stavu 1A .(např. po dědovi či doktorovi co má najeto 150tis origo z německa)

Vem si tužku a sepiš si všechny investice, kdyby vše co vidíš bylo na sra.ku kolik to bude stát ...pořízení a práce mechanika.
koupit sedmu v hezkým stavu a výbavě se dá opravdu za 200-300 tis... ALE
ale jak dlouho to vydrží - kde máš jistotu co je na tom udělané? kde máš jistotu jak kvalitně je to udělané, a hlavně - KDE MÁŠ TEN POCIT - TOHLE JSEM SI POSTAVIL PODLE SEBE A VŠE TU JE JAK JSEM CHTĚL JÁ a nevěřím že existuje E38 v barvě, výbavě a stavu kterou z toho chci dostat?! Pořád jen koukáš na penize, to snad ani u tohodle auta nejde, kdybych koukal na peníze, tak si nikdy E38 nekoupím, ale jdu do superba. za 250 tis uz mas rocnik kolem 2010 v bezproblémovém tédéíčku.
E38 sem chtěl jako sen a k tomu sem se stavěl tak i naftou ( do mé 730d co jsem vyměnil za tuhle hujdu, sem za rok a pul nainvestoval něco přes 300 tis). Četl jsi co jsem na té naftě dělal? myslíš že nevím kolik stoji celolak, motor, převodovka, čalounění ? Když si plníš sny, nekoukáš na finance. Naopak, teď čím dál více přemýšlím o tom že to nechám pomalu dělat to auto a budu jezdit jiným a až se tohle dodělá tak to zavřu do garáže a začnu být věřící abych s tím mohl v neděli do kostela.

myšlenka mého mechanika byla taková, že seženeme kastli z longa a postupně budeme vše předělávat a vše co se předa do druhé kastle se nechá repasovat/ vyměnit za nové.
BMW 730d E38 fl N46530
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Nevím, jestli je zrovna TDI v Superbu bezproblémové, zatím každej VW 2.0 rail co jsem viděl chcípnul ve 150-200tkm, umřelo čerpadlo, odnesly to vstřiky... velká sranda. Jinak já tě chápu, že si to chceš od základu postavit, protože co člověk neudělá sám, to prostě hotové není, každej ti bude vykládat co všechno měnil a jak je to hrozně top stav, ale jak se tomu podíváš pořádně pod sukni, tak zjistíš jaká je realita. Osobně bych si spíš vybral V12, ale jestli s tím chceš jezdit denně, tak je ta V8 v plynu z hlediska nákladů lepší volba. Jinak tvůj mechanik na má docela dobrej nápad, zní to logicky ;)
BMW E38 750iA Individual

Filozof

Příspěvek od Filozof »

Ok chápu tě co píšeš Kitrope ale když už děláš auto jako víkendovku proč by to neměla bejt 750iL Highline Individual ?

Bmw e38 750il Highline Individual - prostě skoro to nej mimo alpiny a L7 co mužeš mít pokud to chceš na víkendy. Doděláš maximální výbavu to taky bude stát prachy a pokud je kastle OK budeš mít pěkné nezbastlené auto jako z fabriky.
Vzít mechanika auto si projít při koupi je přece samozřejmost a hned uvidíš zda je ok nebo je špatně servisované.

Asi každej se na to díváme pod jiným uhlem. Ok v pohodě dělej jak myslíš budeš mít leštěnku doma 740iL za šílené prachy a pak budeš přemýšlet proč to není 750iL.

Myslím si že Snejk či Jarax případně někteří majitelé 750iL co mají leštěnky řekli něco podobného již dávno tady na foru.
Když už dávat vatu do leštěnky na víkendy tak sehnat to nej auto co je a pak na něm pracovat.

Peace. :) :mrgreen:

PS: Jinak ti držím palce at už se rozhodneš jakkoliv.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
rajnhold

Příspěvek od rajnhold »

Proboha už nechte Kitropa být a nerozptylujte ho od své práce a vize, on ví co dělá.
Být jím, tak se odtud na celý čas odmlčím ať jsem ušetřen výroků, co by kdo jinak a jiného udělal.
Osobně mu fandím a věřím, že příjde čas kdy mnohým spadne brada.
Kitrope drž se !!!
Odpovědět