najviac sa mi lubi ze tam mam telefon Motorola a pod nim je reproduktor ktory funguje kdyz zadavam niake cisla na tel
BMW e32 730iA V8 1994
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- Tomas750iL
Re: BMW e32 730iA V8 1994
WBAGD21010DF28667
najviac sa mi lubi ze tam mam telefon Motorola a pod nim je reproduktor ktory funguje kdyz zadavam niake cisla na tel
V12
- Tomas750iL
- Huff
Tak je to holátko:
VIN long WBAGD21010DF28667
Type code GD21
Type 730I (EUR)
Dev. series E32 ()
Line 7
Body type LIM
Steering LL
Door count 4
Engine M60/1
Cubical capacity 3.00
Power 160
Transmision HECK
Gearbox AUT
Colour OXFORDGRUEN METALLIC (324)
Upholstery SCHWARZ LEDER (0226)
Prod. date 1994-03-25
Order options
No. Description
241 AIRBAG DRIVER/FRT PASSENGER
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
428 WARNING TRIANGLE
459 SEAT ADJUSTM., ELECTR. W. MEMORY
464 SKIBAG
494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER
496 SEAT HEATING FOR REAR SEATS
510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM
534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING
801 GERMANY VERSION
Kolik to má na budících? Škoda toho oloupaného laku, to nevypadá na originál. Kdyby jsi chtěl z telefonu i volat, tak se můžeme domluvit.
VIN long WBAGD21010DF28667
Type code GD21
Type 730I (EUR)
Dev. series E32 ()
Line 7
Body type LIM
Steering LL
Door count 4
Engine M60/1
Cubical capacity 3.00
Power 160
Transmision HECK
Gearbox AUT
Colour OXFORDGRUEN METALLIC (324)
Upholstery SCHWARZ LEDER (0226)
Prod. date 1994-03-25
Order options
No. Description
241 AIRBAG DRIVER/FRT PASSENGER
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
428 WARNING TRIANGLE
459 SEAT ADJUSTM., ELECTR. W. MEMORY
464 SKIBAG
494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER
496 SEAT HEATING FOR REAR SEATS
510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM
534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING
801 GERMANY VERSION
Kolik to má na budících? Škoda toho oloupaného laku, to nevypadá na originál. Kdyby jsi chtěl z telefonu i volat, tak se můžeme domluvit.
BMW E32 730ia V8
- Tomas750iL
no jo holatko ale snad sa tam da vacsina vybavy dorobit
ked som mal merčedes w220 chcel som hlavne vybavu dobru a motor a teda diesel ale bola to chyba a tak teraz bola. podmienka dobry motor minimalne V8 a funkcna vybava
ohrevy predok zadok sedadla funguju a funguju az tak ze to po chvilke az paaali
klima je taky funkcna ale slabsie to topi ale to sa vyriesi.
este som to poriadne neodskusal vsetko chcem dat dokopy aby to islo tak ako ked som isiel domov.
cize tento tyzden nova bateri nove sviecky nove tesnenia a celne okno.
urcite bysme sa niako mohli dohodnut ked zozeniem zase bubaky
PS: neviete nahodou ci sa mi podari prihlasit vozidlo s prasknutym celnym oknom? niekto menil stierac a pravdepodobne mu upadlo to kovove drzadlo doskla a prasklo je tam asi 40 cm rez .-. unas na Slovensku musim priniest auto na obhliadku a pan policjt bude kontrolovat len stitky na karoserii jestli sedia ale ked uvidi to okno...
ked som mal merčedes w220 chcel som hlavne vybavu dobru a motor a teda diesel ale bola to chyba a tak teraz bola. podmienka dobry motor minimalne V8 a funkcna vybava
ohrevy predok zadok sedadla funguju a funguju az tak ze to po chvilke az paaali
klima je taky funkcna ale slabsie to topi ale to sa vyriesi.
este som to poriadne neodskusal vsetko chcem dat dokopy aby to islo tak ako ked som isiel domov.
cize tento tyzden nova bateri nove sviecky nove tesnenia a celne okno.
urcite bysme sa niako mohli dohodnut ked zozeniem zase bubaky
PS: neviete nahodou ci sa mi podari prihlasit vozidlo s prasknutym celnym oknom? niekto menil stierac a pravdepodobne mu upadlo to kovove drzadlo doskla a prasklo je tam asi 40 cm rez .-. unas na Slovensku musim priniest auto na obhliadku a pan policjt bude kontrolovat len stitky na karoserii jestli sedia ale ked uvidi to okno...
V12
- Tomas750iL
hubas píše:NGK BKR6EK
takze tuna ich maju
http://autokelly.sk/#PATH=31391882;6573 ... 0202|LNG=1
Ale maju tam este take iste bez toho V-LINE iba obycajne. aky je medzi nimi rozdiel?
Naposledy upravil(a) Tomas750iL dne ned bře 20, 2016 8:00 pm, celkem upraveno 1 x.
V12
- Huff
Sklo stojí asi 4000 Kč, to nech hned vyměnit, jestli nejsi úplně na suchu. Nevím jak na evidenční kontrole, tam si zavolej, ale STK a silniční kontrola je problém.
Ano, většina výbavy se dodělat docela jednoduše dá. Alespoň zatím nemáš tolik starostí. Jak jsem psal, hodně jsem toho už dodělával, můžu poradit. Něco málo zajímavého mám volné doma (zadní boční rolety, el. sloupek volantu, duální telefon, novější model rádia Professional, lepší reproduktory) až budeš mít škváru, tak tě můžu zásobit.
Nevím, jak výhodná byla ta výměna (když jsi měnil mamuta za vylítanou E38, tak jsem se chytal za hlavu), ale E32 v osmiválci má potenciál, těch aut už moc není a budou čím dál víc vyhledávané.
Ano, většina výbavy se dodělat docela jednoduše dá. Alespoň zatím nemáš tolik starostí. Jak jsem psal, hodně jsem toho už dodělával, můžu poradit. Něco málo zajímavého mám volné doma (zadní boční rolety, el. sloupek volantu, duální telefon, novější model rádia Professional, lepší reproduktory) až budeš mít škváru, tak tě můžu zásobit.
Nevím, jak výhodná byla ta výměna (když jsi měnil mamuta za vylítanou E38, tak jsem se chytal za hlavu), ale E32 v osmiválci má potenciál, těch aut už moc není a budou čím dál víc vyhledávané.
BMW E32 730ia V8
- Tomas750iL
musim priznat ze sa mi e32 lubi viac ako e38 tam to bolo proste som sadol isiel luxus proste take moc nove kdezto e32 je taka osobnejsia insia jednoduchsia a hezka .
v i terieri mam uplne ine drevo ako vacsina e32 ktore som videl a dokonca na tom dreve nieje vobec lak aspon teda myslim a je v super stave.
casom by som urcite chcel
Tempomat
palubni pocitac aj ked tie hodiny su tiez pekne a su podsvietene a funguju
dvojite skla
elektricky volant
laktove opierky na predne sedadla
kozene tapacire a tunel
roletky
bud original repro alebo take nieco ako ma clen T613
mam este niake dotazy
1. bude pasovat a bude dostatocne silna tato autobateria?
http://www.autobaterie.sk/autobaterie-p ... -95ah.html
2. existuje vobec diagnostika na toto vozidlo?
niekde som tu cital ze diag na e32 odhali pouze niake cidla ale nic vic mozno sa mylim
3. pred rokmi som niekde nasiel rozpis nemeckych hlasiek na displeji s prekladom do cestiny kde by som ich nasiel?
uz ich hladam asi 2dni.
4. ak by nahodou po vymene sviecok a tesneni isiel motor nepravidelne co este treba skontrolovat?
pripajam foto dneska po rozobrati a pohladu z vonku na cievky ale to asi nezistim stav kablov kedze su v gumicke.
a pripajam este foto co mi ukazuje na budikoch

v i terieri mam uplne ine drevo ako vacsina e32 ktore som videl a dokonca na tom dreve nieje vobec lak aspon teda myslim a je v super stave.
casom by som urcite chcel
Tempomat
palubni pocitac aj ked tie hodiny su tiez pekne a su podsvietene a funguju
dvojite skla
elektricky volant
laktove opierky na predne sedadla
kozene tapacire a tunel
roletky
bud original repro alebo take nieco ako ma clen T613
mam este niake dotazy
1. bude pasovat a bude dostatocne silna tato autobateria?
http://www.autobaterie.sk/autobaterie-p ... -95ah.html
2. existuje vobec diagnostika na toto vozidlo?
niekde som tu cital ze diag na e32 odhali pouze niake cidla ale nic vic mozno sa mylim
3. pred rokmi som niekde nasiel rozpis nemeckych hlasiek na displeji s prekladom do cestiny kde by som ich nasiel?
uz ich hladam asi 2dni.
4. ak by nahodou po vymene sviecok a tesneni isiel motor nepravidelne co este treba skontrolovat?
pripajam foto dneska po rozobrati a pohladu z vonku na cievky ale to asi nezistim stav kablov kedze su v gumicke.
a pripajam este foto co mi ukazuje na budikoch

V12
- Huff
Podle toho co píšeš, máš obyčejnou hrubou dýhu. Je to úplně základní dřevo, v osmiválcích bylo už většinou ořechové dřevo s intarzovanou linkou a tlustou vrstvou laku, která pravda praská.
Na tempomat je tam příprava, potřebuješ páčku, jednotku (ta je pod reprákem u noh řidiče) a motorek s lankem, který je na levé přední straně podběhu. Teď jsem jeden posílal na dodělání pro Durnbacha.
U počítače se musíš podívat, zda tam máš vícežilový konektor, verzi s hodinami jsem neměl, tak nevím, zda je tam příprava. Jinak když se přechází z malého BC na velké, tak se musí proklemovat dva piny, ve svém jsem to proletoval na plošňáku přímo v BC, aby to mělo nějakou kulturu a nedělal jsem zásahy do auta.
Volant se dá dodělat, u mě jeden je, je tam příprava, nic složitého. Ale je to hodně drahá věc na to, že je to jen frajeřinka.
T613 tam měl na hulváta vyřezané větší díry na repro, tím bych se moc neinspiroval. Dneska koupíš kvalitní repro i do originálních rozměrů.
Baterka se tam vejde 100 Ah. Jestli máš 100 nebo 95 je skoro jedno.
Kdyby šel nepravidelně, tak vyměň membránu odvětrání kliky, je zezadu sání, stojí 30 Euro. Ale není záruka, že to ten motor dá do latě. V8 jsou na volnoběh rozhádané skoro všechny.
Diagnostika umí vypsat nějaké závady, ale nutně ji nepotřebuješ, navíc je už dost stará a málokdo ji má ještě funkční.
Zapalování žádné kabely nemá, jsou tam cívky a nástavce. Opláchni je v technickém benzínu a zatím víc neřeš.
Píše ti to, že si máš dolít vodu do ostřikovačů, vyměnit brzdové obložení, vyměnit žárovky v osvětlení značky.
Dám ti jednu dobře míněnou radu. Prvně si vyřeš svědomitě mechaniku, pak se teprve pouštěj do výbavy.
Na tempomat je tam příprava, potřebuješ páčku, jednotku (ta je pod reprákem u noh řidiče) a motorek s lankem, který je na levé přední straně podběhu. Teď jsem jeden posílal na dodělání pro Durnbacha.
U počítače se musíš podívat, zda tam máš vícežilový konektor, verzi s hodinami jsem neměl, tak nevím, zda je tam příprava. Jinak když se přechází z malého BC na velké, tak se musí proklemovat dva piny, ve svém jsem to proletoval na plošňáku přímo v BC, aby to mělo nějakou kulturu a nedělal jsem zásahy do auta.
Volant se dá dodělat, u mě jeden je, je tam příprava, nic složitého. Ale je to hodně drahá věc na to, že je to jen frajeřinka.
T613 tam měl na hulváta vyřezané větší díry na repro, tím bych se moc neinspiroval. Dneska koupíš kvalitní repro i do originálních rozměrů.
Baterka se tam vejde 100 Ah. Jestli máš 100 nebo 95 je skoro jedno.
Kdyby šel nepravidelně, tak vyměň membránu odvětrání kliky, je zezadu sání, stojí 30 Euro. Ale není záruka, že to ten motor dá do latě. V8 jsou na volnoběh rozhádané skoro všechny.
Diagnostika umí vypsat nějaké závady, ale nutně ji nepotřebuješ, navíc je už dost stará a málokdo ji má ještě funkční.
Zapalování žádné kabely nemá, jsou tam cívky a nástavce. Opláchni je v technickém benzínu a zatím víc neřeš.
Píše ti to, že si máš dolít vodu do ostřikovačů, vyměnit brzdové obložení, vyměnit žárovky v osvětlení značky.
Dám ti jednu dobře míněnou radu. Prvně si vyřeš svědomitě mechaniku, pak se teprve pouštěj do výbavy.
BMW E32 730ia V8
- Tomas750iL
- Huff