MEDVIDKUV LONG e-38 740iL PRODANO

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
MEDVIDEK

Re: MEDVIDKUV LONG e-38 740iL

Příspěvek od MEDVIDEK »

Kupec to dostane na papiře rozepsany i s cenama,nemam duvod to sem psat,kor někomu koho jsem pobavil a nezasirej mi profil. Ti co mě znaji tak vědi (myslim lidi ze 7er)
BMW 750i e-65 fl
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

Tonda750Li píše:
MEDVIDEK píše:
Klidně to vypiš, ber to že jsem potencionální kupec, tím jedině zvýšíš šanci to auto prodat. Benzin prosím nepiš ;) . Počítám že auto jsi koupil tak do 150tis, dále ten podvozek 100tis ale pořád nám tu chybí 350tis.
jde videt ze vis UPLNOU PICU
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

..teda já nemít tu svoji sedmu, tak se na ni určo jedu podívat a pak teprve zvolím nějaký ten závěr. Nechápu, jak tu může někdo polemizovat aniž by ji viděl a promluvil s majitelem. Ta sedma je prostě bomba.
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
Tonda750Li

Příspěvek od Tonda750Li »

Ale pánové, já ten vůz znám, byl mě dokonce nabídnut v dost žalostném stavu ještě od předchozího majitele,který byl toho času ve finanční tísni. Mám pocit že měl něco do činění se sklem někde na jablonecku. Jestli se ale bere jako zasírání tématu dotaz na to co na voze bylo děláno tak prosím. Mimochodem co homologace toho podvozku a ostatních úprav? Nebo se člověk má připravit na technickou s obálkou a do ciziny raději nejezdit?
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

ale pane tak to ste asi trochu mimo, co vam kdo nabizel kdysi to nema cenu vubec řešit. Medvidek je stělesněním magora, kterej na tom autě dělal takový věci co prostě tady nikdo nepochopí a i když mame svoje auta radi tak to co s tim dělal on, tak na to nikdo z nas nema ani penize a ani koule :D. Jako dat si repasovat napravu do bmw a nechat si vyměnit olej v automatě za takový nekřestanský prachy by fakt neudělal tady nikdo snad ani kdyby ty prachy měl. Medvěd v tom topil neskutečný peníze aby to bylo fakt v cajku. Názor na ten jeho podvozek si musí udělat každej sám, mě mrzi že nezlepšil jízdní vlastnosti(pohodlí) ale jinak je to perfektní projekt, auto je vysoce originální a je to i machrovinka včetně tý vysokotlaký houkačky.. Nema smysl se přít jestli do toho ty prachy nacpal, kdo medvěda zná tak je mu jasný že v tom ty peníze sou.. to že je to uplně nahlavu to je věc jiná ale prostě v tomhle případě je to prostě bez řečí jedna z nejlepších 7er co se dají na našem trhu sehnat za takovou cenu. jako davat za e38 200 000 je nesmysl i kdyby byla kdovijaka ze švycarska ale tohle jsou vyjímky za které to prostě smysl má. tohle auto je totiž tak opravený až je to perverz :)
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
fishmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fishmaker »

tak tak...a zbytek z výbavy co by komu chyběla se dá dodělat ;)
First EX: BMW e38 740i 6/1995 Obrázek
Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG Obrázek
Third EX : BMW f01 740i 3/2009 Obrázek
MEDVIDEK

Příspěvek od MEDVIDEK »

Tonda750Li píše:Ale pánové, já ten vůz znám, byl mě dokonce nabídnut v dost žalostném stavu ještě od předchozího majitele,který byl toho času ve finanční tísni. Mám pocit že měl něco do činění se sklem někde na jablonecku. Jestli se ale bere jako zasírání tématu dotaz na to co na voze bylo děláno tak prosím. Mimochodem co homologace toho podvozku a ostatních úprav? Nebo se člověk má připravit na technickou s obálkou a do ciziny raději nejezdit?
To že to auto znaš tři roky zpatky je v pořadku,aspon viš jak vypadalo a v jakem bylo stavu. Ted je v absolutnim pořadku a co šlo vyměnit tak je nove a na ničem jsem nešetřil. Pro někoho jsem blazen,ale měl jsem a mam to auto rad. Co se tyče nějakych homologaci,neměl jsem nikdy žadny problem nikde po evropě a v ČR vubec. Tuning je origo HAMANN,jenom to neni zapsany a STK+ME bez problemu. Kdo ma v ČR něco zapsane v TP????nikdo jen auta dotaženy z DE kde to neni problem.a jestli se někomu jedna o STK tak ji bez problemu zařidim a za normalni penize
BMW 750i e-65 fl
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugo »

kdyby jsi přestavbu měl popsanou na 7er.com měl bys šanci to prodat ven, škoda. Co se týče homologace na tu se tu fakt nehraje, ovšem jen do doby než se stane nehoda a pojistovna se v tom povrtá, z toho jsem měl strach i u biturba.Tak at se prodá. jinak co se týče těch dvou A4, když se rozepíšeš tak máš skutečně větší šanci na úspěch, de fakto díky tomu a prezentaci na 7er.com jsem to prodal do rakous.
Kawasaki ZX-10R masakr!!!

>>>Pneuservis,Klimatizace<<<
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

Snejk píše:ale pane tak to ste asi trochu mimo, co vam kdo nabizel kdysi to nema cenu vubec řešit. Medvidek je stělesněním magora, kterej na tom autě dělal takový věci co prostě tady nikdo nepochopí a i když mame svoje auta radi tak to co s tim dělal on, tak na to nikdo z nas nema ani penize a ani koule :D. Jako dat si repasovat napravu do bmw a nechat si vyměnit olej v automatě za takový nekřestanský prachy by fakt neudělal tady nikdo snad ani kdyby ty prachy měl. Medvěd v tom topil neskutečný peníze aby to bylo fakt v cajku. Názor na ten jeho podvozek si musí udělat každej sám, mě mrzi že nezlepšil jízdní vlastnosti(pohodlí) ale jinak je to perfektní projekt, auto je vysoce originální a je to i machrovinka včetně tý vysokotlaký houkačky.. Nema smysl se přít jestli do toho ty prachy nacpal, kdo medvěda zná tak je mu jasný že v tom ty peníze sou.. to že je to uplně nahlavu to je věc jiná ale prostě v tomhle případě je to prostě bez řečí jedna z nejlepších 7er co se dají na našem trhu sehnat za takovou cenu. jako davat za e38 200 000 je nesmysl i kdyby byla kdovijaka ze švycarska ale tohle jsou vyjímky za které to prostě smysl má. tohle auto je totiž tak opravený až je to perverz :)
proto sem psal ze vi uplnou PICU :x
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
magnum

Příspěvek od magnum »

medvídka osobně neznám, jeho auto jsem v realu neviděl :( ale vzhledem k tomu že se pohybuju ve světě tuningu už přes deset let tak moc dobře vím jací existují blázni a fandové do aut kteří se nestydí investovat do blbého rapida i púl milionu a taky za nima nikdo nechodí a nepta se kde že jako ty peníze jsou, znal jsem například kluka který dal do trojkového golfa 750 000.- :? Můj názor je ten že investic do BMW E38 není nikdy dost, a že se dá pořád co zdokonalovat, aspoň tohle auto stojí za to a nedá se srovnávat podle mě s žádným jiným autem a už vůbec ne s golfem. Já mít dost prachů tak do něho dám klidně milion :D :D Rejpalové jseu prostě všady i tady. :( Víc takových fandů jako je medvídek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EX E38 728i, EX 740i E38 1995 DG39346,EX E38 740iA FL LPG, E32 735Ia 1991.
Odpovědět