tak nakoniec som kupil sklo bez vyhrevu znacky Pilkington.
s vyhrevom by stalo o 70 eur viac a to si teraz nemozem dovolit
najblizsie musim vymenit olej pretoze uz ma 25000km podla nalepky a taktiez setrim na celolak. cize vybava musi chvilu pockat.
prosim co je na fotke ten odpojeny konektor? je vedla ABSka a brzdoveho posilovaca. nieje to nahodou kabel od airbagu? pretoze po nastartovani mi blika a po par minutach zacne svietit airbag
Tipuju to na gufero mezi převodovkou a motorem, teče mi to na stejném místě, ale nic tragickýho..pokud je to tohle, tak to na heveru asi sám nezvládneš
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu
Tam to kape skoro všem. Na to bych se vykašlal a řešil až při něčem. Musí jít převodovka dolů, tzn. kardan dolů, výfuk dolů, měnič sundat, na straně motoru i setrvačník, olej a kapalina ven a doma to bez zvedáku nebo velké jámy neuděláš, v servisu se prohneš.
no kedsapozriem na vyfuk tak je cely zadny tlmic na konci mokro a kvapky
nemoze to mat niaky suvis s chladiacou kvapalinou? pred pardnami mi pisalo ze je malo chladiacej kvapaliny ale uz to nepise tak neviem kde moze byt problem. na oko je tam dost ale tazko takto odhadnut. tak ja len ci nahodou nebudu KO tesnenie hlav