Co může znamenat za závadu, když současně svítí kontrolka brzd, abs a prokluzu viz foto?
Nejdříve občas červeně blikala a občas svítila jen kontrolka brzd. Brzdovky bylo dost, ale byla stará. Potom začaly svítit tyto tři kontrolky oranžově. Nesvítí to hned po nastartování. Ráno když jsem vyjel z domu, tak to začalo svítit až po pár km. Jakoby až po zahřátí. Pak to ale svítí už celý den.I když jedu odpoledne domů po práci, svítí to hned od startu.
Vyměnil jsem brzdovou kapalinu. Po výměně to svítit přestalo. Když jsem jel ráno do práce tak se to nerozsvítilo. Ale odpoledne, když jsem jel domů, tak se to rozsvítilo hned po startu. Druhý den se to rozsvítilo i ráno cestou do práce.
kontrolka brzd, ABS a prokluzu
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
zoby
kontrolka brzd, ABS a prokluzu
BMW 740D e38 1999 DB81507
- P3RF3KT
Re: kontrolka brzd, ABS a prokluzu
Koukam ze mas facelift. Jednoznacne ABS/DSC jednotka. U fl klasicka vec. Nova 25tis. Jeta 4-6tis. Nebo oprava u Falcona se zarukou za 6,5tis.
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
- Filozof
jak píše perfekt plus další věc nechat rovnou budíky opravit pásek kterej zpusobuje nečitelné písmo a vypadá to blbě to umí taky Falcon. 
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

- P3RF3KT
Nebo ti P3RF3KT proda topove budikyFilozof píše:jak píše perfekt plus další věc nechat rovnou budíky opravit pásek kterej zpusobuje nečitelné písmo a vypadá to blbě to umí taky Falcon.
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual