Autonehody,novinky,rarity atd.
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- volf-m
Re: Autonehody,novinky,rarity atd.
On i ten Range Rover, kterej působí v interiéru moc hezky dokáže pozlobit, ale asi je zase cestování proti X5 někde jinde. Měl jsem 2x Ford Explorer a znám několik lidí s Grand Cherokee, tam člověk občas z nějakých řešení kvete, ale zase jsou díly z USA prakticky zadarmo. Zrovna v tom Exploreru je velký lákadlo vnitřní prostor, po sklopení zadních sedaček je tam více jak 2 metry plochy a je to opravdu stodola. Bohužel všechny Ameriky jsou hlavně v interiéru takové pofidérní, to posez v X5 třeba docela připomíná klasický osobák. Jinak Filozofe, ta první X5 (E53) je snad nejlepší, ta druhá generace se sere ještě víc a navíc často vrže interiér a celkově to dělá nějaký pazvuky.
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
- Filozof
no řídil jsem několikrát i seděl vzadu v X5 ale vzadu to bylo utrpení a řízení nebylo špatné ale celkově to nebylo to co bych si představoval ...hlučnost tam byla docela vysoká oproti e38 kde je ticho a klídek... Je pravda že jsem pak zažil ještě větší šok, když jsem jel v oktávce I 1,9tdi co má kamarád a byl jsem uplně v šoku co to rachotí a jak mě bolí hlava z toho auta po chvilce jízdy .. a ptal jsem se ho zda je to normální že by stím měl někam jít na diagnostiku...
no trochu na mě koukal, jak z jiného světa...prostě jsem si odvyknul aby auto řvalo a bylo hlučné a nepohodlné...a to mám jen zákl. sedačky žádné komforty.
Asi nás ty e38 rozmazlují a jak vlezeme do nějakého běžného auta tak jsme z toho dost špatní. Jistě taky zažíváte šok. z ticha a luxusu někam do rachotícího auta co se klepe a případně nepohodlného je opravdu zážitek. A ted když si představím kolik času lidi v těch autech tráví je to děsná představa.
Například když otec startoval v zimě na horách 530xd touring e61 tak jsem v šoku běhal kolem auta zda je v pořádku že se celé třepe a co se děje a otec na mě koukal, že je to normální v zimě
....tak jsem byl taky v úžasu jak o tolik nové auto ikdyž v naftě dokáže rachotit v zimě a vydávat podivné zvuky. 
no trochu na mě koukal, jak z jiného světa...prostě jsem si odvyknul aby auto řvalo a bylo hlučné a nepohodlné...a to mám jen zákl. sedačky žádné komforty.
Asi nás ty e38 rozmazlují a jak vlezeme do nějakého běžného auta tak jsme z toho dost špatní. Jistě taky zažíváte šok. z ticha a luxusu někam do rachotícího auta co se klepe a případně nepohodlného je opravdu zážitek. A ted když si představím kolik času lidi v těch autech tráví je to děsná představa.
Například když otec startoval v zimě na horách 530xd touring e61 tak jsem v šoku běhal kolem auta zda je v pořádku že se celé třepe a co se děje a otec na mě koukal, že je to normální v zimě
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

- volf-m
Měl jsem doma Chrochtáfku TDI (66kW rotačku) a byl to fakt děs co to dělalo za kravál a jak se to třepalo. Největší sranda byla v zimě, nastartoval jsem, chystal jsem se vyjet a musel jsem zastavit, protože začalo zamrzat sklo zevnitř jak to vůbec netopilo. Nebo mi 3x během půl roku za jízdy spadla stahovačka (prasklo lanko nebo ten vodící plastovej bordel), buď za deště, nebo v zimě, nebo 200km od baráku. Abych tomu jen nekřivdil, vždycky jsem dojel. To s E38 paráda, nastartuju si to 2-3 minutky předem než vyjetu a zatím mi skla rozmrnou a začne to topit. Že to není uplně super pro motor vím, ale je mi to jedno, ten motor už stejně po dvaceti letech nic nezachrání. Další decht bylo TDS, ale na to jsem si nemohl stěžovat, vyměnil jsem jen palilovej filtr a žhavičky jinak nic, motor běhal super, jen na krátké trasy spotřeba v automatu cca 10,5 litru, to M52 vezme to samé a jede mnohem lépe a je příjemnější. Zrovna včera večer jsem jentak okrajově koukal na E65 a těch naft je na prodej fakt strašně (740/745d) a vypadají i docela hezky někdy i vybaveně, ale to je fakt loterie. Kdyby to alespoň rok a půl nějak jezdilo, ale tady člověk neví jestli po 14 dnech nepřijde oprava za 50-80 tisíc.
BMW E38 750iA Individual
- oxik
Nedovedete si představit, jak moc se těším, až zase sednu do své e38..do toho ticha, pohodlí, automatu, pořádnýho motoru.. i když nedávno jsem řídil celej den 2 roky starý galaxy ve 2.2 dehtu automatu a to auto mě velice mile překvapilo, jede to, nežere to, nehlučí to, místa jak debil..po sedmě pravděpodobně půjdu do čtyřkovýho mondea, nejlíp k sedmě než jako náhradu, ale to předbíhám
- volf-m
Oxík: dívej, co tu mám
čerpadlo KO, vstřiky KO

BMW E38 750iA Individual
-
zzeli
Nevim co to je, ale ten stribrnej vrsek vypada jako kdyby si to pujcili z e65.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
- oxik
podle ČKP nějakej Plymouth
-
caknakis
- oxik
To je děsný 
- volf-m
Já ten pelech znám od Chrysleru, vůbec nechápu, jak si to může takhle držet cenu. Někdy je trh prostě záhada.
BMW E38 750iA Individual