Sundání spodku šíbru
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- korado87
Re: Sundání spodku šíbru
Už keď je šíber vonku z auta tak potom sú tam dve lišty, tie odšróbuješ a látku vytiahneš. Nie je to ľahké, je to hrozná babračka (u mňa sa bojím že to budem musieť robiť znovu, zatvára sa ťažšie rukou). Pomaly, opatrne a s kľudom, nech to máš poriadne spravené... držím palce
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E66 V8 * daily plynový Individual long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E66 V8 * daily plynový Individual long
- Tomas V8
Mám to v plánu na zítřek, tak to snad klapne 
- Tomas V8
Tak jen pro ukončení ... Vzhledem k tomu, že jsem nakonec sehnal i ten skleněný, tak můžu říct, že u obou to jde celkem bez problémů rozebrat a zpět složit. Je to otázka maximálně 5 minut
Sice se musí celý šíbr vyndat, ale aspoň člověk namaže pojezdy, vyčistí ten humus okolo a má tak dobrý pocit, že pro to něco udělal. Navíc jsem tu kdysi řešil zvednutí šíbru, což jsem taky následně po vyndání stropnice vyřešil (minimálně pět šroubů bylo volných a šíbr tak byl padlý dole
)Takže když někdo bude mít potřebu čalounit, tak tohodle se rozhodně bát nemusí