K-Sport neboli CZ Schmiedmann je dost velký zloděj nakupoval jsem u něj dříve věci a někdy byla jeho dodávka třeba i 3měsíce. Místo aby mě poslal brzdy na 740 poslal na 750 místo aby mě poslal plynové vzpěry na kapotu které mě budou pasovat podle VIN tak poslal nějaké hrozně velké takže nebyla ani možnost nasadit zpet drzak na hadicky. Hrozně moc dílu bere primo od BMW Liberec jen na ně doma nalepí svojí etiketu a přidá svojí marži pokud tedy nenakupuje přímo od poláků. Mam vypočítáno že za zhruba 5-6mesícu u něj nakoupí cca 50lidí kteří vemou jen drobnosti. V osobním kontaktu dělá bohatého frajera (i když má octavii z roku 1998) ale když si ho trochu prověříte zjistíte že maká u T-mobile nějakého posluhu a rozprodává svuj majetek. Prodával jednou myslím E34 která měla bejt po GO a upravená na vrchy a chtěl za ní 70tis ale už nikomu nerekl že auto ma KO motor a chce to novej podvozek. Bylo mu jedno že člověk jede 200km aby se podíval na vrak prostě je to zmrd.
je to spolahlivy predajca? , , ide o to,že sučiastku potrebujem čo najskôr,... na tom aute sa neda jazdit takto.. inak chybna membrana aj ubera na vykone auta? lebo sa mi zda fakt lenive,,, a hlavne do 3 otačok totalne,, ako keby to bolo neake 728i a nie 4,4 liter
Myslím že špatná membrána nesnižuje výkon ale urco zvyšuje odběr oleje kterej vlastne způsobuje to kouření. Jinak špatná membrána by i po delším jezdení nemela níčít nic na autě