Výměna těsnění nad olejovou vanou
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
PRAHAV8
Re: Výměna těsnění nad olejovou vanou
U motoru 728 si s tím poradím ale tady řeším M62. Jinak tady neřešíme těsnění olejové vany ale to druhé co je nad tím. Jinak jsi to udělal docela šikovně tu výměnu 
-
Honza728i
Pardon nečetl jsem to od začátku, reagoval jsem na Filozofův příspěvek. Tohle ti nepomůže: https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q= ... ql1S9Xm6Ig ?
BMW 728i e38 2/98 DJ44922 (Mk3+4:3+phone+komfortsitze retrofit)
-
PRAHAV8
No já už to vyřešilHonza728i píše:Pardon nečetl jsem to od začátku, reagoval jsem na Filozofův příspěvek. Tohle ti nepomůže: https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q= ... ql1S9Xm6Ig ?
BobbySD píše:mno jo musíš svěsit napravu) jinak to nevytahnes
Až budu dělat tlumiče a ramena tak se do toho pustím chci to udělat tenhle měsíc.PRAHAV8 píše:No tak aspon udělám novu nápravu a všechny možný siláče
-
Honza728i
Rozumné řešení
Tak ať se dílo podaří ...
BMW 728i e38 2/98 DJ44922 (Mk3+4:3+phone+komfortsitze retrofit)
-
PRAHAV8
Budu to dělat na velkým zvedáku tak doufám že jo.
- Filozof
Název topicu se jmenuje "Výměna těsnění nad olejovou vanou" ...jde o sekci E38.
Myslím si že se držíme tématu, ikdyž jde jen o M52 motor v 728i
Já děkuji Honzovi. Mrknu se na PDF i na servisku Bentley jak to tam popisují.
Myslím si že se držíme tématu, ikdyž jde jen o M52 motor v 728i
Já děkuji Honzovi. Mrknu se na PDF i na servisku Bentley jak to tam popisují.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

-
PRAHAV8
- Filozof
V pohodě nechtěl jsem zakládat nový topic stím že řeším dle názvu to samé. Těsnění nad vanou beru jedinné a to je těsnění které je nad vanou.
Pak znám těsnění hlavy a těsnění víka. Že to má BMW tak nešikovně řešené jsem netušil.
Ale tím zde nechci vést diskuzi jen jsem chtěl spláchnout jedním topicem i problém co chci já osobně řešit a jistě je zde více 728i co to řešili nebo budou řešit.
Vic to zde nebudu rozvádět když se tě to tak dotýká že tady řeším zdánlivě to samé ... jen u jiného motoru.
Přijde mi blbé zakládat stejný topic. Ale klidně ADMIN muže založit topic s názvem výměna těsnění vany 728i a tam to přesunout když to tady vadí.
Honzovi děkuji.
Pak znám těsnění hlavy a těsnění víka. Že to má BMW tak nešikovně řešené jsem netušil.
Ale tím zde nechci vést diskuzi jen jsem chtěl spláchnout jedním topicem i problém co chci já osobně řešit a jistě je zde více 728i co to řešili nebo budou řešit.
Vic to zde nebudu rozvádět když se tě to tak dotýká že tady řeším zdánlivě to samé ... jen u jiného motoru.
Přijde mi blbé zakládat stejný topic. Ale klidně ADMIN muže založit topic s názvem výměna těsnění vany 728i a tam to přesunout když to tady vadí.
Honzovi děkuji.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

-
PRAHAV8
Hele mě už je to jedno já svoje info získal a jestli se to tu zvrhne tak je mi to jedno. Jinak taky řeším stejné těsnění na stejném motoru jako máš ty 
-
BobbySD
- Kontaktovat uživatele:
osobne bych i u 6ti valcu dal vzdy tu napravu dolu (aspon svesit) a vanu vytahnout at je tam dost prostoru. Ono totiz bezna vec kdyz prijde nekdo ze si to delal sam nekde doma a nema hold na to ten prostor tak sice to vymeni coz je super, jenze je dobre tam dat i tmel, prece jen po tech letech ty plochy nejsou zrovna tip top a 6ti valce ktery ma tu vanu naklonenou je to vicemene nutnost, cest tomu komu to nechcije a ma tam jen tesneni. Z toho vyplyva ze pri nedostatku mista si pri nasazovani ten tmel smaznete nekam do haje a samo to tam bude chcat leckdy jeste vic nez to chcalo puvodne. Tohle se stava dnes a denne u tech kteri si to troufnout delat doma. Tak pozor na to at to nedelate 2x 
ex E36 318i sedan
akt E30 328iC EB87725
akt E38 750i DG21846
akt E39 520i GP15511
akt E30 328iC EB87725
akt E38 750i DG21846
akt E39 520i GP15511