Jde vám zapnout v E38 telefon v loketce bez klíčku v zapalování? A pokud ho zapomenete zapnutý, vypne se po nějaké době nebo vybíjí baterku?
Druhý dotaz: Setkali jste se s tím, že když je sluchátko zacvaknuté v boxu, tak svítí jen displej a tlačítko vysunutí, klávesnice ne a nereaguje, když se z boxu vycvakne, tak normálně volá? Pokud s ním volám a dám ho přitom do boxu, tak hovor ukončí a nepřepne se na handsfree.
Mám v E32 zástavbu z E34, telefon stejný jako E38 jen je jiná kaplička, aby to sedlo do tunelu E30/32/34/36, na stole s jednotkou E34 mi to chodilo i na handsfree, teď jsem to dal do auta (s jednotkou z E38, která se zdála stejná) a dělá to co píšu. Druhou jednotku vyzkouším až tak za tři týdny, protože ji nemám u sebe.
Handsfree reproduktor se ohlásí při zapnutí telefonu, mute rádia taky funguje.
Tak to vypínání jsem teď našel ve staré diskuzi, jde to nastavit v menu, hurá. Ale s tou nesvítící klávesnicí a netelefonováním při zasunutí do boxu jsem zatím nic nenašel. Pravda je, že tam mám teď oproti tomu stavu, kdy jsem to zkoušel ještě mimo auto simku, která zatím není registrovaná. Ale, že by to bylo tím se mi nezdá.
Tak to musí být v nastavení, večer prozkoumám návod. Protože je pěkně nepraktické, že se to nepřepne zasunutím do loketky na HF. Svítí ti ta klávesnice, když je zasunutý?